Skip to content

Συνεχής η ανάπτυξη του Δικτύου Υγείας της INTERAMERICAN

Interamerican-replacement-1st-imageΕξελίσσοντας την πολιτική της στην κατεύθυνση της ολοκληρωμένης, κάθετης διαχείρισης της υγείας των πελατών της σε όλες τις φάσεις των αναγκών τους, η INTERAMERICAN συνεχίζει να αναπτύσσει το Δίκτυο Υγείας της εταιρείας σε όλη την επικράτεια, πυκνώνοντας την παρουσία της στην Αττική και στην περιφέρεια με νέες συνεργασίες.

Η εταιρεία πρόσθεσε στο Δίκτυό της νέους συνεργαζόμενους ιατρούς και εργαστήρια. Συγκεκριμένα, στην Άρτα και την Ηγουμενίτσα εισήλθαν στο Δίκτυο 7 ιατροί και 3 εργαστήρια, ενώ στην Αττική, στις περιοχές Αγίου Στεφάνου, Άνοιξης και Δροσιάς προστέθηκαν 10 ιατροί.

Στον τομέα των νοσηλευτικών υπηρεσιών, κατά το 2015 συνδέθηκαν με το Δίκτυο Υγείας INTERAMERICAN η κλινική Mediterraneo στη Γλυφάδα και η παιδιατρική κλινική ΙΑΣΩ στο Μαρούσι.

Σήμερα, το Δίκτυο Υγείας της εταιρείας αριθμεί 1.400 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, εκ των οποίων οι 520 είναι χειρουργοί-ειδικοί συνεργάτες, αμειβόμενοι από την INTERAMERICAN χωρίς την εμπλοκή του ασφαλισμένου, στους οποίους έχει προστεθεί και η ειδικότητα του παιδοχειρουργού.

Τα συνεργαζόμενα διαγνωστικά κέντρα ανέρχονται σε 256, ενώ το Δίκτυο Προασφαλιστικού Ελέγχου της εταιρείας απαρτίζουν 133 ιατροί και 68 εργαστήρια.

Εξάλλου λειτουργικά, βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο MobileMEDI για τη διεκπεραίωση των διαδικασιών μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, σε ευθυγράμμιση με τη στρατηγική συνολικής ψηφιακής λειτουργίας της εταιρείας.

“Το Δίκτυο Υγείας αποτελεί, για ένα ολοκληρωμένο σύστημα όπως αυτό της INTERAMERICAN, το πιο σημαντικό μέρος του. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στις υποδομές με ποιοτικά και γεωγραφικά κριτήρια και με αυστηρή επιλογή συνεργατών, συνθέτοντας έτσι μια σύγχρονη, αποτελεσματική απάντηση στις προκλήσεις των καιρών, στον ευαίσθητο και απαιτητικό συνάμα τομέα της υγείας” δηλώνει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βελιώτης, γενικός διευθυντής Κλάδων Ζωής και Υγείας της εταιρείας.

1 Comment


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *