Skip to content

Σύμβουλοι και Μάνατζερ που επενδύουν στον εαυτό τους

Από τα τυχερά της δημοσιογραφικής εργασίας είναι η δυνατότητα να εισχωρεί κανείς σε πολλούς, διαφορετικούς «μικρόκοσμους». Να παρίσταται σε ποικίλες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, να παρατηρεί ομάδες, εταιρείες ή και άτομα. Να βιώνει δηλαδή, πολλές και διαφορετικές περιστάσεις.

Εκ των οποίων από τις πιο ευχάριστες, είναι οι ασφαλιστικές ημερίδες. Ημερίδες εκπαίδευσης, επιμόρφωσης, παρακίνησης – όπως και να τις αποκαλέσει κανείς, ημερίδες όπου οι επαγγελματίες συγκεντρώνονται για να «γιορτάσουν», στην ουσία, το επάγγελμα και τις επιλογές τους. Για να θυμηθούν τα καλά του, να ενημερωθούν για τις εξελίξεις του, να στοχαστούν πάνω στις δυσκολίες του. Εν τέλει πάντως να βγουν ενισχυμένοι, ανανεωμένοι και περήφανοι, έχοντας γεμίσει τις μπαταρίες τους.

Με μια τέτοια εκδήλωση, έκλεισε η προηγούμενη εβδομάδα: με την ετήσια συνάντηση Μελών MDRT & Υποψηφίων, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Domotel Καστρί. Συνάντηση, πιο συγκεκριμένα,  του ελληνικού παραρτήματος της παγκόσμιας Ομοσπονδίας επαγγελματιών (Συμβούλων) του χρηματοοικονομικού χώρου  στην οποία είναι μέλη περίπου 50.000 ασφαλιστές από 500 διαφορετικές εταιρείες και 70  διαφορετικές χώρες! Στόχος της συμμετοχής, τι άλλο, η επαγγελματική εξέλιξη και ανέλιξη μέσω βέλτιστων πρακτικών αλλά και η διατήρηση ενός αυστηρού κώδικα αρχών.

Με μια τέτοια εκδήλωση θα τελειώσει όμως και η εβδομάδα που διανύουμε: Με το ετήσιο συνέδριο των Μάνατζερ, που διοργανώνουν ΠΣΣΑΣ & Gama Hellas, αύριο Παρασκευή 17 και μεθαύριο Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.

Διαβάστε στο σημερινό newsletter πόσα βήματα έχει κάνει η Gama Hellas και πόσα «δώρα» θα φέρει τον φετινό χειμώνα στα μέλη της. Διαβάστε επίσης για την πίστη και τον ενθουσιασμό της ελληνικής Επιτροπής του MDRT, για τα όσα μετέφεραν οι ξένοι ομιλητές της ημερίδας και δείτε, πώς μπορούν δεκάδες ασφαλιστές να μετατραπούν ξαφνικά, σε μέλη μιας ορχήστρας!

Χρ. Μωρ.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *