Skip to content

Τα αποτελέσματα στο ΕΕΑ με σταυρούς

Η καταγραφή των ψήφων από τα ψηφοδέλτια στο ΕΕΑ ολοκληρώθηκε περίπου στις 6 το πρωί χθες, μιας και οι περισσότερες ώρες της Τετάρτης αναλώθηκαν στην συμφωνία των ψηφοδελτίων με τους ψηφισάντες, και ταυτόχρονα στη μονογραφή όλων των ψηφοδελτίων και των αριθμών των σταυρών που είχανε, ώστε να εξασφαλιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η σωστή καταγραφή τους.

Δημήτρης Γαβαλάκης

[box]Μετά και την τυπική οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων, ο συνδυασμός του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, «Το Επιμελητήριό Μας», καταλαμβάνει 28 έδρες με τις 21 από τα επαγγέλματα και τις 7 από τις υπηρεσίες όπου εκλέγονται πρώτος με 275 ψήφους ο Δημήτρης Γαβαλάκης, δεύτερος με 205 ψήφους ο Γεώργιος Παϊκόπουλος, τρίτος ο Γεώργιος Καραβίας με 156 ψήφους, τέταρτος ο Σπύρος Σταυρούλιας με 144 ψήφους, πέμπτος ο Σταμάτης Συγγρός με 141 ψήφους, έκτος ο Νίκος Παναγιωτάκης με 140 ψήφους και έβδομος ο Παναγιώτης Παντελής.

Ο συνδυασμός του Νίκου Λεβετσοβίτη «Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών» λαμβάνει στις υπηρεσίες 3 έδρες και τις υπόλοιπες 10 από τα επαγγέλματα. Τις 3 έδρες καταλαμβάνουν ο Γεώργιος Φουφόπουλος με 181 ψήφους, ο Κωσταντίνος Ρούσσης με 133 ψήφους, ενώ ανάλογα με το εάν η έδρα που θα καταλάβει ο Νίκος Λεβετσοβίτης θα είναι από τους επαγγελματίες ή τις υπηρεσίες, ενδέχεται να εκλεγεί και ο κύριος Θανάσης Λιάγκας με 100 ψήφους. [/box]

Όσον αφορά τις υπόλοιπες έδρες των υπηρεσιών, αυτές καταλαμβάνονται από τους συνδυασμούς «Σίγουρη Επαγγελματική Προοπτική» με μία έδρα του Βασίλη Καρναχωρίτη και «Ασφαλιστική Συνεργασία» του Κλήμη Δημαρχιάδη με άλλη μία έδρα που επίσης, είναι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Κατά συνέπεια στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο με βάση τις πληροφορίες, και συμπεριλαμβάνοντας και τους επικεφαλής των συνδυασμών, θα συμμετέχουν 11 ή 12 διαμεσολαβούντες.

Αντίστοιχα, οι 39 έδρες των επαγγελματιών κατανέμονται ως εξής: 21 έδρες στο συνδυασμό του Γιάννη Χατζηθεοδοσίου «Το Επιμελητήριό Μας», 10 έδρες στο συνδυασμό του Νίκου Λεβετσοβίτη «Ανανεωτική Κίνηση Επαγγελματιών», 3 έδρες στο συνδυασμό «Ανοικτό Επιμελητήριο» του Γιάννη Βαφειαδάκη, 2 έδρες στην «Ένωση Επιμελητηρίου» του κυρίου Γεώργιου Ζηκόπουλου, 2 έδρες στην «Επαγγελματική Ανάπτυξη» του Γιάννη Ρεκλείτη και 1 έδρα στην «Αγωνιστική Αντιμονοπωλιακή Συσπείρωση».

Ένα στοιχείο που συνέβαλε στην καθυστερημένη -μέχρι τα ξημερώματα προχθές- καταγραφή των ψήφων κατά τη διάρκεια της ημέρας υπήρχε συχνή καθυστέρηση από μέλος του συνδυασμού του Νίκου Λεβετσοβίτη που δημιούργησε διάφορα θέματα στην εφορευτική επιτροπή, τα οποία τελικά, ευτυχώς ξεπεράστηκαν παρά τη σημαντική καθυστέρηση που προκάλεσαν.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *