Skip to content

Την κορυφή του Δικτύου Agency της Interamerican στοχεύει το γραφείο Κ. Παναγόπουλου

Τον φιλόδοξο στόχο του να φέρει το Γραφείο του στην πρώτη θέση, μεταξύ των Γραφείων του Δικτύου Agency της Interamerican, πραγματοποιώντας μια δυναμική επανεκκίνηση, παρουσίασε ο έμπειρος συντονιστής της μονάδας πωλήσεων της εταιρείας Κώστας Παναγόπουλος, κατά τη διήμερη συνάντηση των συνεργατών του στο Ξυλόκαστρο, στις  15 και 16 Σεπτεμβρίου.

Κατά την εκδήλωση, αναδείχθηκε η ομοθυμία για την εκπλήρωση του στόχου και η συνοχή των ανθρώπων της ομάδας. Ήταν μια ευκαιρία να αναγνωριστεί και η προσφορά συνεργατών με επίδοση τιμητικών πλακετών για την αριστεία και διάρκεια στις Ε. Μουντάκη και Α. Μπούμη, την πολυετή συνεργασία στους Π. Αντωνόπουλο, Μ.Υ. Μαρή, Δ. Μπανιά, Δ. Λιανό, Γ. Φιλιππίδη, Αικ. Στέφου, Γ. Γκότση, Γ. Καραμπάτο, Α. Μαστροζάννες και Σ. Σωτηροπούλου, για διακρίσεις μελών της ευρύτερης οικογένειας που αποτελούν πρότυπο προσπάθειας και επιτυχίας, στους διεθνώς διακεκριμένους  πρωταθλητές – παιδιά συνεργατών του Γραφείου, Κωνσταντίνο Φιλιππίδη του αγωνίσματος επί κοντώ και Γιάννη  Γιαγκίνη των καταδύσεων και ακόμη για τις επιδόσεις του, που προδιαγράφουν μια επιτυχημένη καριέρα, στον νέο συνεργάτη Π. Γιαννάκη.

Η διαδρομή του Γραφείου από το 1992, ως παρακαταθήκη για μια πολλά υποσχόμενη συνέχεια ανάπτυξης και παραγωγικών αποτελεσμάτων, συγκίνησε όλους στο βίντεο που προβλήθηκε και ο Κ. Παναγόπουλος ανέδειξε και υπογράμμισε τις αξίες του επαγγελματισμού των συνεργατών του. Ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing Τάσος Ηλιακόπουλος τόνισε τη σημασία της αλλαγής στη νοοτροπία και στον τρόπο εργασίας για την αύξηση της  αποτελεσματικότητας του Γραφείου και την ευθυγράμμισή του με το αναπτυξιακό business plan της εταιρείας. Παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και τα στελέχη Besim Jawad, Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικών Εργασιών, Μάρκος Φραγκουλόπουλος, Αναπλ. Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων & Marketing, Μανώλης Κούτης, Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Agency, Γιάννης Ρούντος, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων & Εταιρικής Υπευθυνότητας, Νατάσα Σατερλή, Διευθύντρια Life Business Line και Αντώνης Μπάκας, Χρύσα Ελευθερίου και Διονύσης Φίλης από το Marketing, τις Δημόσιες Σχέσεις και τις Πωλήσεις αντιστοίχως, αναγνωρίζοντας και υποστηρίζοντας το σχέδιο και την προοπτική του Γραφείου.

Σημαντική ήταν η κατάθεση εμπειριών και απόψεων από τους τρεις προσκεκλημένους συντονιστές Γραφείων Πωλήσεων, εκφραστές τριών διαφορετικών γενεών στη μακρά ιστορία του εταιρικού Δικτύου Agency: των Νίκου Χαμουζά, Τάσου Αντωνάκου και Κωνσταντίνας  Μαθιούδη.

Κατά τη δεύτερη ημέρα εργασίας, ο Κ. Παναγόπουλος και οι πλέον των 60 συνεργάτες του  πήραν τα “βήματα”, την κατεύθυνση, καθώς και τις δεσμεύσεις για την υλοποίηση του στόχου να επιτύχουν αποτελέσματα που θα οδηγήσουν το Γραφείο Πωλήσεων στην κορυφή και θα το καταστήσουν πρότυπο, όχι μόνο στο Δίκτυο Agency της Interamerican αλλά και στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *