Skip to content

Τι είναι αυτό το περίεργο μηχάνημα στην είσοδο της Μινέττα;

Οι επισκέπτες στα κεντρικά γραφεία της ΜΙΝΕΤΤΑ στη Λ. Συγγρού θα αντικρίσουν μια μεγάλη, λευκή συσκευή που μοιάζει με κάποιο πολύπλοκο ιατρικό μηχάνημα, και όπως μας πληροφορούν οι άνθρωποι της εταιρείας, ονομάζεται Care Hub.

Έχει τοποθετηθεί “στρατηγικά” στο χώρο αναμονής των πελατών των προϊόντων Υγείας, και βρίσκεται εκεί στο πλαίσιο των δράσεων της εταιρείας για την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών.

Το Care Hub δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της MINETTA να πραγματοποιήσουν γρήγορα και χωρίς επίβλεψη, μια σειρά από μετρήσεις σχετικά με τη σωματική τους υγεία, όπως:

  • Μέτρηση αρτηριακής πίεσης και καρδιακών παλμών
  • Μέτρηση ποσοστού οξυγόνου αίματος
  • Μέτρηση σωματικού βάρους και Δείκτη Μάζας Σώματος
  • Μέτρηση ποσοστού σωματικού λίπους

Επιπλέον, η συσκευή διαθέτει και μια συλλογή από χρήσιμα tests:

  • Τεστ δυσχρωματοψίας
  • Τεστ Μνήμης (Alzheimer test)
  • Τεστ εθισμού στη νικοτίνη
  • Τεστ οστεοπόρωσης
  • Τεστ ακοής

Τα αποτελέσματα παράγονται αμέσως και εκτυπώνονται σε χαρτί.

Τα ίδια αποτελέσματα σου έρχονται αργότερα και σε e-mail!

 

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μια από τις πρώτες εταιρείες που αγκάλιασαν την Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών, λαμβάνοντας μέρος σε αυτήν από την πρώτη χρονιά διοργάνωσης της.

Επιπλέον, η ΜΙΝΕΤΤΑ αξιοποιεί την συμμετοχή της στην ενέργεια ως αφορμή για εσωτερική εκπαίδευση και παρακίνηση των εργαζομένων της σε θέματα που αφορούν την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και των συνεργατών της εταιρείας. Συγκεκριμένα, καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας διοργανώθηκαν Workshops και “αγώνες” Quiz, στους οποίους τα στελέχη της εταιρείας χωρίστηκαν σε ομάδες και ανταγωνίστηκαν σε γνώσεις!

Στην φωτογραφία που ακολουθεί, οι δύο ομάδες ανταγωνίζονται σε γνώσεις ασφαλιστικών όρων!

 

Τα στελέχη της εταιρείας συμμετέχουν σε έναν “αγώνα” quiz στα πλαίσια του εσωτερικού προγράμματος εκπαίδευσης και παρακίνησης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

 

Το ενημερωτικό πάνελ για τη συμμετοχή της εταιρείας στην Εθνική Εβδομάδα Εξυπηρέτησης των Πελατών βρίσκεται παντού στα γραφεία της εταιρείας

 

Εικόνα από την είσοδο στο ασανσέρ της εταιρείας, με το ενημερωτικό panel της Εθνικής Εβδομάδας Εξυπηρέτησης πελατών

 

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *