Skip to content

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο στηρίζει τα πιο αδύναμα μέλη του

Οι ημέρες των εορτών φέρνουν σε όλους μας ακόμη πιο έντονα τα συναισθήματα της αλληλεγγύης και της υποστήριξης των συνανθρώπων μας. Ειδικότερα στη σημερινή Ελλάδα, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης, χιλιάδες μικροί επιχειρηματίες αντιμετωπίζουν ακόμη περισσότερες δυσκολίες.

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται κοντά στα μέλη του που έχουν ανάγκη. Με απόφαση της Διοίκησης του, προχωρά στη διάθεση δωροεπιταγών ύψους €300 καθεμιάς, στους οικογενειάρχες μικρούς επιχειρηματίες – μια μικρή συμβολική ενίσχυση για την κάλυψη κάποιων αναγκών αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Επίσης 1000 παιδιά των μελών του ΕΕΑ, θα έχουν τη δυνατότητα δωρεάν παρακολούθησης φροντιστηριακών μαθημάτων ξένων γλωσσών αλλά και μέσης εκπαίδευσης, σε 200 σημεία σε όλη την Αθήνα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, 500 παιδιά θα μπορούν να διδαχθούν μαθήματα ξένων γλωσσών, μετά από συνεργασία του Επιμελητηρίου μας με το Europalso, ενώ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδας, άλλα 500 παιδιά θα παρακολουθήσουν φροντιστήρια μαθημάτων μέσης εκπαίδευσης.

Στόχος του ΕΕΑ, πέρα από την ενίσχυση των μελών του σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, είναι και η έμπρακτη στήριξη στη νέα γενιά που αποτελεί και το μέλλον της χώρας.

Καλούνται λοιπόν τα μέλη του Επιμελητηρίου να συμπληρώσουν ειδική αίτηση στα
γραφεία του μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου 2016. Συγκεκριμένα, η πρόσκληση αφορά σε:

– Μέλη Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών

– με εισόδημα κάτω των €10.000

– και με ανήλικα τέκνα.

Στην αίτηση θα χρειαστούν τα Στοιχεία Μέλους Επιμελητηρίου:

– Αριθμός Μητρώου, ΑΦΜ

– Προσωπικά Στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, Αρ. Ταυτότητας, τηλέφωνο επικοινωνίας

– Δηλωθέν και Τεκμαρτό Οικογενειακό Εισόδημα 2014 (βάσει εκκαθαριστικού)

– Αριθμός ανήλικων τέκνων (βάσει εκκαθαριστικού)

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *