Έκθεση για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και Πρόνοιας στην Ε.Ε. - Τα Νέα δεδομένα στην Αγορά Εργασίας

12 Σεπτεμβρίου 2023

Τα αποτελέσματα Έκθεσης για το Μέλλον της Κοινωνικής Προστασίας και του Κράτους Πρόνοιας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που εκπονήθηκε από 11 κορυφαίους ακαδημαϊκούς και ερευνητές της Ομάδας Υψηλού Επιπέδου (High Level Group) υπό την Προεδρία της Άννας Διαμαντοπούλου, θα παρουσιαστούν τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023, στις 18.00, στο ξενοδοχείο King George.

Το ΔΙΚΤΥΟ για τη Μεταρρύθμιση στην Ελλάδα και την Ευρώπη, το Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το Friends of Europe και η Μεταρρύθμιση ενώνουν τις δυνάμεις τους μετά από πρόταση του αρμόδιου Επιτρόπου Απασχόλησης και Κοινωνικών Δικαιωμάτων της ΕΕ, Nicolas Schmit, ο οποίος και θα συμμετάσχει στην εκδήλωση, και παρουσιάζουν την Έκθεση της Επιτροπής των Σοφών αναφορικά με τις προκλήσεις και τις πολιτικές για το Κοινωνικό Κράτος στην ΕΕ, τα νέα δεδομένα στην αγορά εργασίας και την κοινωνική προστασία, καθώς και τις νέες προκλήσεις για τηv κοινωνική συνοχή τον 21ο αιώνα. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Άδωνις Γεωργιάδης και η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

Την έκθεση θα παρουσιάσει η Άννα Διαμαντοπούλου και θα αναλύσουν και θα σχολιάσουν μέλη της Επιτροπής και Έλληνες ακαδημαϊκοί.

Εγγραφείτε ΕΔΩ για να λάβετε μέρος δωρεάν στην εκδήλωση.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ καθώς επίσης και τα βιογραφικά των ομιλητών

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Οι τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο Μεταφορών και Logistics

Από την νέα έρευνα “Future of Transportation & Logistics: Trends and Developments in the Greek Market” της KPMG Η έρευνα...

Close