Skip to content

Έκοψε το χέρι της με πριόνι για να εισπράξει την ασφάλιση

Φρικτή, ασύλληπτη ωστόσο αληθινή είδηση έρχεται από τη Σλοβενία, για μια νεαρή κοπέλα και την οικογένειά της, που αποφάσισαν απο κοινού να πριονίσουν το χέρι της ώστε να μείνει ανάπηρη και να εισπράξει την ασφάλεια ζωής.

Ποινή φυλάκισης μέχρι και οκτώ χρόνια αντιμετωπίζει μία 21χρονη γυναίκα από τη Λιουμπλιάνα της Σλοβενίας, η οποία φέρεται -με τη βοήθεια ενός 29χρονου συγγενή της- να έκοψε σκόπιμα το χέρι της από τον καρπό και πάνω, επιστρατεύοντας ένα κυκλικό πριόνι, προκειμένου να εισπράξει το ποσό της ασφάλειας ύψους 500.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ίδιας, έκοβε κλαδιά δέντρων όταν το πριόνι την ακρωτηρίασε στο αριστερό της χέρι, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία, οι συγγενείς της που τη μετέφεραν στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της πόλης άφησαν πίσω το κομμένο χέρι, ώστε να είναι σίγουροι ότι η αναπηρία θα είναι μόνιμη. Βέβαια, υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού οι γιατροί εντόπισαν το κομμένο άνω άκρο και κατάφεραν να το επανακολλήσουν.

Η αστυνομία ανακάλυψε πως η οικογένεια της 21χρονης είχε κάνει λίγο νωρίτερα συμβόλαιο με πέντε διαφορετικές ασφαλιστικές εταιρείες και σε περίπτωση τραυματισμού, προβλεπόταν ότι η ίδια θα αποζημιωθεί με ποσό που θα άγγιζε τα 500.000 Ευρώ και άλλα 3.000 Ευρώ μηνιαίως.

Βέβαια, τελικά η κοπέλα δεν εισέπραξε τίποτα αφού η αστυνομία ξεσκέπασε έγκαιρα την πλεκτάνη και έτσι τώρα η 21χρονη και άλλα δύο μέλη της οικογένειάς της κινδυνεύουν να πάνε φυλακή. Μάλιστα, δύο ακόμα συγγενείς της προσήχθησαν στο αστυνομικό τμήμα, αλλά στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *