Έκτακτη Γενική Συνέλευση ΣΕΜΑ για την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας

12 Μαΐου 2017

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών του συγκάλεσε ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ) με μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη την πορεία των συζητήσεων του Συνδέσμου με την Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Συλλόγων Ελλάδος (ΟΑΣΕ) για τη νέα Κλαδική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας.

Κατά τη διάρκεια της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Μαΐου 2017, ημέρα Τετάρτη και ώρα 14:30, στην αίθουσα «Ολυμπία» του ξενοδοχείου Stratos Vassilikos (Μιχαλακοπούλου 114), τα μέλη του ΣΕΜΑ θα ενημερωθούν από τη διοίκηση του Συνδέσμου για τις τελευταίες εξελίξεις επί του θέματος και ειδικότερα για τις έως τώρα διαβουλεύσεις με την ΟΑΣΕ και τις ενέργειες στις οποίες προέβη ο Σύνδεσμος, ενώ θα κληθούν να αποφασίσουν για την πρόταση την οποία θα καταθέσουν οι μεσίτες ασφαλίσεων στον ΟΜΕΔ (Οργανισμός Διαμεσολάβησης και Διαιτησίας).

Την απόφαση για τη σύγκληση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ κατά τη συνεδρίαση της 3ης Μαΐου 2017.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η INTERAMERICAN συνδεδεμένη με την τεχνολογία για την αντιμετώπιση των τροχαίων δυστυχημάτων

Η τεχνολογία αλλάζει θεαματικά τους όρους και τις δυνατότητες ασφάλειας στην αυτοκίνηση και η INTERAMERICAN τη βάζει μπροστά στην πολιτική...

Close