Ένα ξεχωριστό webinar: "Ας κάνουμε την ευχή της μικρής Μαρίνας πραγματικότητα"

25 Νοεμβρίου 2020

Ένα πολύ σημαντικό webinar πραγματοποιήθηκε από τον πολύ γνωστό φιλανθρωπικό οργανισμό Make a Wish Ελλάδος, με την υποστήριξη του IFAAcademy και του κέντρου οικογενειακής και προσωπικής εξέλιξης της κας Ράνιας Θρασκιά.

Στην εκκίνηση του webinar η κα. Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική διευθύντρια του MAW αναφέρθηκε στις πολύ σημαντικές δράσεις του οργανισμού.

To webinar είχε ως εισηγήτρια την κα. Θρασκιά, γνωστή παρουσιάστρια της τηλεόρασης και σύμβουλο προσωπικής και οικογενειακής ανάπτυξης.

Ο τίτλος του webinar ήταν "Τι κρατάμε και τι αφήνουμε από την εποχή του COVID 19" με εξαιρετικά χρήσιμες και επίκαιρες συμβουλές για το πώς μπορούμε να διαχειριστούμε συναισθηματικά την προκλητική αυτή περίοδο αλλά και τις σχέσεις μας με τους άλλους ανθρώπους (οικογενειακές, φιλικές, επαγγελματικές κ.ά.).

Επίσης, πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε μια τέτοιου μεγέθους αρνητική συγκυρία και να βγούμε από αυτή, καλύτεροι και πιο δυνατοί.

Όσοι δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν το webinar μπορούν να το δουν σε επανάληψη εδώ.

Το πιο σημαντικό, όμως, είναι και μέσα από αυτήν την κοινοποίηση να βοηθήσουμε τη μικρή Μαρίνα να πραγματοποιήσει την ευχή της!

Πολύ εύκολα, με ένα sms (ή και περισσότερα φυσικά) στέλνοντας τη λέξη WISH στο 19808 ή κάνοντας μια δωρεά, οποιουδήποτε ποσού επιθυμείτε εδώ.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όσους συμμετείχαν στο webinar και βοήθησαν ήδη να συγκεντρωθεί ένα σημαντικό ποσό!

Και επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καταπληκτική ομάδα του Make a Wish και στην κα. Αλεξάνδρα Πλαστήρα, COO του IFAAcademy για τις πολύωρες εθελοντικές εργασίες τους για την πραγματοποίηση αυτού του φιλανθρωπικού webinar!

Γνωρίζατε ότι η εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού που νοσεί από σοβαρή ασθένεια, έχει τη δύναμη να το κάνει να πιστέψει ότι όλα μπορούν να συμβούν, ακόμα και το πιο σπουδαίο, να γίνει καλά;

Το Make-A-Wish εκπληρώνει ευχές παιδιών με πολύ σοβαρές ασθένειες.

«Μια ευχή αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ταξιδιού για τη θεραπεία, γι’ αυτό και δεσμευόμαστε να εκπληρώνουμε την ευχή κάθε παιδιού που απευθύνεται στον οργανισμό μας. Έρευνες καταδεικνύουν ότι τα παιδιά των οποίων η ευχή έχει εκπληρωθεί, μπορούν να ανακτήσουν τη σωματική και συναισθηματική δύναμη που χρειάζονται για να αντιμετωπίσουν μια πολύ σοβαρή ασθένεια.»

Μάθετε εδώ περισσότερα για το make a wish.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Δωρεάν παροχή του Ε.Ε.Α. σε ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε όλη την Ελλάδα να συμπληρώσουν τις ώρες εκπαίδευσης του 2020

Πρωτοβουλία για να συμπληρώσουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές ώρες «επαναπιστοποίησης» που τυχόν χρειάζονται για το 2020, στοιχείο απαραίτητο για την ανανέωση...

Close