Έξυπνη διαφημιστική τοποθέτηση από την Μινέττα

29 Μαΐου 2015

Σε ειδησεογραφική ιστοσελίδα ευρείας κυκλοφορίας εντοπίσαμε την διαφημιστική τοποθέτηση της εταιρείας, χαρακτηριστικό της οποίας είναι η στόχευση της στην εκπαίδευση του καταναλωτή.

Συγκεκριμένα, στην οικονομική στήλη της ιστοσελίδας news.gr, η Μινέττα χορηγεί ένα διαφημιστικό πλαίσιο με τον τίτλο "Συμβουλές Οικονομίας" μέσα από το οποίο προωθεί άρθρα με εκπαιδευτικές πληροφορίες για την ασφάλιση του αυτοκινήτου, του σκάφους αλλά και του στεγαστικού δανείου.

Στην σελίδα που παρουσιάζεται αναλυτικά το άρθρο, η εταιρεία τοποθετεί μεγάλα διαφημιστικά banners (ντύσιμο) για την προώθηση των προϊόντων της. Δείτε αναλυτικά την ενέργεια στις παρακάτω εικόνες.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Μινέττα είναι μια από τις εταιρείες που παρουσιάζουν ιδιαίτερη κινητικότητα στο θέμα της εξωστρέφειας και ειδικότερα στον χώρο του διαδικτύου.

Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε ολοένα και περισσότερες εταιρείες της ασφαλιστικής αγοράς να διεκδικούν το μερίδιο της προσοχής που τους αναλογεί στα μάτια των καταναλωτών.

 

minettanewsgr1

 

minettanewsgr3

 

minettanewsgr2

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
"Ποιος είναι ο δικός σας αριθμός αλλαγής ζωής; Έχετε εξασφαλίσει επαρκώς τους πελάτες σας;"

Για την αναδιοργάνωση του Agency System έπρεπε να απαντήσουμε σε τρεις ερωτήσεις. Τι κάναμε στο παρελθόν που θα σταματήσουμε να...

Close