Ακίνητα σε πλειστηριασμό

21 Ιανουαρίου 2021

Οι υπό εκκαθάριση ασφαλιστικές εταιρείες με τις επωνυμίες:

- «ΑΡΓΟΝΑΥΤΙΚΗ ΑΕΓΑ»

- «ΓΕΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ AΕEΓΑ»

- «ΓΕΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ AΕEΓΑ»

- «ΕΓΝΑΤΙΑ AΑΕ»

- «ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ»

- «LE MONDE AAE»

στις οποίες ανήκει η κυριότητα των παρακάτω ακινήτων και το Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία «Επικουρικό Κεφάλαιο Ασφάλισης Ευθύνης από Ατυχήματα Αυτοκινήτων» στο οποίο ανήκει το δικαίωμα διοίκησης και διάθεσης σύμφωνα με το Νόμο, διενεργούν πλειοδοτικό διαγωνισμό με κλειστές προσφορές για την πώληση των εξής ακινήτων:

Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2021 ημέρα Παρασκευή. Οι προσφορές θα γίνονται δεκτές το πρωί της άνω ημερομηνίας μέχρι τις 11:00 π.μ. στην είσοδο του Επικουρικού Κεφαλαίου στη διεύθυνση Μακρή 1 και Δ. Αρεοπαγίτου. Η διαδικασία αποσφράγισης των φακέλων θα ξεκινήσει στις 12:00 μ. της ίδιας ημέρας στο ξενοδοχείο COCO-MAT ATHENS BC, στη διεύθυνση Φαλήρου 5, στην Αθήνα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τους Όρους Πώλησης του Διαγωνισμού, από την ιστοσελίδα του ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, www.epikef.gr και να επικοινωνούν για οποιαδήποτε πληροφορία στα τηλ. 2108114355, 2103327463 και στα email: gr_info_reo@pwc.com και ms@epikef.gr.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Σε κοινοπρακτικό σχήμα (AXA-Generali-Groupama) είναι ασφαλισμένος o όμιλος Υφαντής

Σε κοινοπραξία με επικεφαλής την ΑΧΑ (leader) και τις Generali και Groupama φέρεται ότι ήταν ασφαλισμένο το εργοστάσιο της Υφαντής...

Close