Skip to content

Ακόμα πιο ευέλικτη λύση στην ασφάλιση της περιουσίας δίνει η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική

Με βελτιώσεις στα προγράμματα ασφάλισης περιουσίας, η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική έρχεται να δώσει έναν ακόμη λόγο και δυνατότητα στους πολίτες για να καλύψουν την περιουσία τους, με ασφαλιστικά πακέτα προσιτά, στοχευμένα στις καλύψεις που προσφέρουν και με διακριτά πλεονεκτήματα στον κάθε κάτοχό τους.

Ταυτόχρονα, τα προγράμματα αποτελούν και μια ισχυρή πρόταση στα χέρια των συνεργατών καθώς τους αφήνουν μεγάλα περιθώρια ευελιξίας στη διαμόρφωσή τους. Πρόκειται για εξατομικευμένες προτάσεις σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη, προσφέροντας ολοκληρωμένη κάλυψη.

Η ενισχυμένη παρουσία της ΔΥΝΑΜΙΣ στον τομέα της «ασφάλισης περιουσίας» δηλώνει την πρόθεσή της να λάβει θέση στην αγορά και στα όσα οι συνθήκες που επικρατούν, υποδεικνύουν ότι χρειάζονται και αποτελούν προτεραιότητα, όπως οι καλύψεις έναντι καιρικών φαινομένων, σεισμών κ.α.

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα «Dynamis Home for All» που απευθύνεται τόσο σε κύριες όσο και σε εξοχικές κατοικίες, αποτελεί  εχέγγυο για κάθε πολίτη ότι έχει ασφαλίσει με επάρκεια την κατοικία καθώς και τους ιδιοκτήτες ή τους ενοίκους της.

Το «Dynamis Home for All» αφορά κατοικίες μη ενυπόθηκες και συνιστά ιδανική πρόταση για να ενισχυθεί η ασφαλιστική συνείδηση των πολιτών. Περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, καλύψεις πυρός, κλοπής, σεισμού και έχει το πλεονέκτημα ότι μπορεί να συνδυαστεί και με το πακέτο καλύψεων Dynamis 360 και να παρέχει καλύψεις Προσωπικού Ατυχήματος, Αστικής Ευθύνης ακόμα και 24ωρης Τεχνικής Βοήθειας, κάτι που το καθιστά ακόμη πιο ισχυρό σε αυτά που προσφέρει.

Όπως αναφέρει ο κ. Βαλσαμίδης, Επιχειρησιακός Διευθυντής της ΔΥΝΑΜΙΣ, «Η ΔΥΝΑΜΙΣ επιδιώκει να δίνει λύσεις ασφάλισης που είναι κατανοητές στους πολίτες, τους δημιουργούν το αίσθημα σιγουριάς και αποτελούν συνοδοιπόρο στην ζωή τους».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *