Α/Κ Αllianz: Πρώτα στη κατηγορία τους Μετοχικό & Μεικτό 

11 Οκτωβρίου 2019

"Πρωτιές" στις αποδόσεις των μετοχικών αμοιβαίων κεφαλαίων Ελλάδος στο εννεάμηνο 2019 είχε αμοιβαίο κεφάλαιο που διαχειρίζεται η Αllianz ΑΕΔΑΚ. Σύμφωνα με στοιχεία από τη βάση της Ένωσης Θεσμικών Επενδυτών, στο διάστημα 1/1/2019- 30/9/2019, το αμοιβαίο κεφάλαιο με την καλύτερη απόδοση ήταν το Allianz Επιθετικής Στρατηγικής Μετοχών Εσωτερικού (το διαχειρίζεται η επενδυτική ομάδα της ΑΕΔΑΚ) το οποίο ήταν επενδεδυμένο κατά 95% σε ελληνικές μετοχές και είχε απόδοση 42,97%. Αντίστοιχα, το Allianz Μεικτό Εσωτερικού ήταν πρώτο σε απόδοση στην κατηγορία των Μεικτών Εσωτερικού στο 9μηνο με 40,91%.

Η Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ. δραστηριοποιείται στη Διαχείριση Κεφαλαίων από το 1992 με πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ σε κεφάλαια υπό διαχείριση και με περισσότερους από 15.000  πελάτες, με έμφαση στην προσφορά στον πελάτη τα καλύτερα επενδυτικά προϊόντα που ταιριάζουν με το επενδυτικό του προφίλ. Η ΑΕΔΑΚ έχει ως πελάτες ιδιώτες, επιχειρήσεις, Ασφαλιστικά Ταμεία και Επαγγελματικά Ταμεία.

Η δομή της επιχειρηματικής λειτουργίας της Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ. ενδυναμώνει την παροχή επενδυτικών υπηρεσιών σε τοπικό επίπεδο. Ως αντιπρόσωπος της Allianz Global Investors & της PIMCO, των επενδυτικών βραχιόνων της Allianz διεθνώς, η Allianz Α.Ε.Δ.Α.Κ. διοχετεύει την τοπική αγορά με πληροφόρηση, γνώση, προϊόντα και υπηρεσίες παγκοσμίου επιπέδου.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Κομβικός ο ρόλος των ασφαλιστικών στο cybersecurity: Insurance Europe

Eιδική έκδοση για την κυβερνοασφάλεια εξέδωσε στις 9 Οκτωβρίου η Insurance Europe. Η προστασία των Big Data που διαχειρίζονται οι...

Close