Αλλαγή Σκυτάλης στην GlobalNet Insurance Brokers

23 Φεβρουαρίου 2021

Τις προκλήσεις της νέας εποχής καλείται να αντιμετωπίσει η νέα διοίκηση της GlobalNet.

Επτά χρόνια από την ίδρυσή της, τη διοίκηση της GlobalNet μεσιτικής, ανέλαβε από τον Φεβρουάριο του 2021 ο Γιάννης Πετρίδης, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στην Ευγενία Καφφετζή, ιδρυτικό μέλος της GlobalNet, να συνεχίσει την πορεία της στην ασφαλιστική αγορά από μία νέα επιτελική έπαλξη.

Η νέα διοίκηση σηματοδοτεί τη δυναμική μετεξέλιξη της Globalnet σε μία ξεχωριστή ασφαλειομεσιτική μονάδα, με στοχευμένο πεδίο δράσης που να εγγυάται γόνιμη ανάπτυξη και κερδοφόρα αποτελέσματα.

Ο Γιάννης Πετρίδης είναι ένα έμπειρο και με υψηλότατο επαγγελματισμό στέλεχος της ασφαλειομεσιτικής αγοράς, τόσο στον τομέα των μεγάλων επιχειρηματικών κινδύνων και ναυτασφαλίσεων, όσο και στην ανάπτυξη Δικτύων του κλάδου Ζωής/Υγείας. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Interamerican σημειώνοντας σημαντική αξιόλογη πορεία επί 15 έτη, εν συνέχεια διετέλεσε με επιτυχία ως αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Fidelity Α.Ε, ενώ από το 2010 διατηρεί σε συνεργασία με την CA Holdings τη δική του εταιρία μεσιτών ασφαλίσεων.

Όραμα της νέας διοίκησης αποτελεί η ισχυροποίηση της θέσης της εταιρίας στις σύγχρονες συνθήκες της αγοράς, παρέχοντας ανταγωνιστικές υπηρεσίες και ασφαλιστικά προϊόντα τόσο στην ανάπτυξη επαγγελματικών Δικτύων παραγωγής, όσο και στην εξυπηρέτηση μεγάλων επιχειρηματικών κινδύνων με πλήρη επάρκεια.

Η Globalnet ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2013 από την CA Holdings (ΚανελλόπουλοςΑδαμαντιάδης Α.Ε.) και την ΚΤΕΟ Hellas που αποτελούν και τους βασικούς μετόχους της.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Απόλλων: Μαθήματα Ζωής με τον Στέφανο Ξενάκη

Στη σημασία της αυτοβελτίωσης, της ενσυναίσθησης και της προσωπικής εξέλιξης εστιάστηκε η ετήσια εκδήλωση της Απόλλων με τον συγγραφέα και...

Close