Skip to content

Αναβάλλονται οι εξετάσεις πιστοποίησης

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων μέτρων προστασίας από τη νόσο COVID-19, αναβάλλονται οι προγραμματισθείσες εξετάσεις στην Αθήναστις 20 και 21 Φεβρουαρίου 2021, για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών προϊόντων.

Η Τράπεζα της Ελλάδος βάσει των εκάστοτε εξελίξεων, θα καθορίσει νέο πρόγραμμα διενέργειας εξετάσεων και υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους και θα προβαίνει στις απαιτούμενες ανακοινώσεις.

1 Comment

  1. Avatar

    Μα είναι δυνατόν?! Αντί να υπάρξει η αντίστοιχη μετάβαση σε ψηφιακές εξετάσεις η ΤΤΕ το αρνείται;
    Έχουν ψηφιοποίησειι την γραφειοκρατία τη στιγμή που γίνονται εκλογές διαδικτυακά (Δ.Σ) και γενικές συνελεύσεις να μην μπορεί ή καλύτερα να μην θέλει να διεξάγει τις εξετάσεις όπως γίνεται σε όλες τις χώρες του εξωτερικού , ψηφιακά?! Χωρίς καμιά λογική η απόφαση να μην γίνουν τηλε-εξετασεις , το επιτάσσει ο κλάδος και το ίδιο το επάγγελμα μας!
    Η καθυστέρηση αυτή είναι αδικαιολόγητη και όπως πάνε θα γίνουν οι αντίστοιχες εξετασείς το καλοκαίρι! Ας σοβαρευτούμε λίγο σας παρακαλώ!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *