Αναβάλλονται οι εξετάσεις πιστοποίησης

9 Φεβρουαρίου 2021

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τράπεζας της Ελλάδος, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων μέτρων προστασίας από τη νόσο COVID-19, αναβάλλονται οι προγραμματισθείσες εξετάσεις στην Αθήναστις 20 και 21 Φεβρουαρίου 2021, για την πιστοποίηση επαγγελματικών γνώσεων για τη δραστηριότητα διανομής ασφαλιστικών και αντασφαλιστικών προϊόντων.

Η Τράπεζα της Ελλάδος βάσει των εκάστοτε εξελίξεων, θα καθορίσει νέο πρόγραμμα διενέργειας εξετάσεων και υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερομένους και θα προβαίνει στις απαιτούμενες ανακοινώσεις.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο Αναβάλλονται οι εξετάσεις πιστοποίησης

  1. Ο/Η Δώρα Καλατζή λέει:

    Μα είναι δυνατόν?! Αντί να υπάρξει η αντίστοιχη μετάβαση σε ψηφιακές εξετάσεις η ΤΤΕ το αρνείται;
    Έχουν ψηφιοποίησειι την γραφειοκρατία τη στιγμή που γίνονται εκλογές διαδικτυακά (Δ.Σ) και γενικές συνελεύσεις να μην μπορεί ή καλύτερα να μην θέλει να διεξάγει τις εξετάσεις όπως γίνεται σε όλες τις χώρες του εξωτερικού , ψηφιακά?! Χωρίς καμιά λογική η απόφαση να μην γίνουν τηλε-εξετασεις , το επιτάσσει ο κλάδος και το ίδιο το επάγγελμα μας!
    Η καθυστέρηση αυτή είναι αδικαιολόγητη και όπως πάνε θα γίνουν οι αντίστοιχες εξετασείς το καλοκαίρι! Ας σοβαρευτούμε λίγο σας παρακαλώ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Διαχείριση αποθεματικών ΤΕΑ: Βέλτιστες Πρακτικές και Προκλήσεις

Ο σκοπός ύπαρξης των Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης (ΤΕΑ) είναι η παροχή επικουρικής σύνταξης στα μέλη τους. Συνεπώς, εξ’ ορισμού, ο...

Close