Ανακαλύψτε το Speed της Generali

11 Ιανουαρίου 2021

Μπορεί οι μετακινήσεις μας να έχουν περιοριστεί αλλά η ανάγκη για μια ευέλικτη ασφάλιση αυτοκινήτου ανάλογα με τα θέλω μας, όχι. Η Generali γνωρίζει ότι οι ανάγκες του καθενός διαφέρουν, γι’ αυτό δημιούργησε το Speed, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης αυτοκινήτου.

Τα τρία προγράμματα του Speed τιμολογούνται σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε οδηγού, με βάση ενδελεχή επιστημονική μελέτη όλων των παραγόντων που διαμορφώνουν το σωστό ασφάλιστρο ανά περίπτωση. Παρέχουν πολλαπλές επιλογές απαλλαγών στις μικτές ασφαλίσεις και συμφωνημένη αξία οχήματος σταθερή για 2 έτη. Παράλληλα προσφέρεται επισκευή οχήματος στο δίκτυο Συνεργαζόμενων Συνεργείων, χωρίς εκταμίευση χρημάτων από τον ασφαλισμένο. Υποστηρίζεται το after sales service και πρόσβαση σε προνομιακές υπηρεσίες όπως προνομιακό τιμολόγιο για υπηρεσίες (π.χ. service αυτοκινήτου, επισκευή, δωρεάν κάρτα καυσαερίων) στα Συνεργαζόμενα Συνεργεία. Τέλος δίνεται δυνατότητα αντικατάστασης αυτοκινήτου σε περίπτωση ζημιάς (με επισκευή σε Συνεργαζόμενο Συνεργείο).

Για περισσότερα δείτε εδώ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Το μήνυμα της ΠΟΑΔ για το 2021

Αγαπητοί Συνάδελφοι Ένα ομολογουμένως δύσκολο έτος γεμάτο με αντιξοότητες και πρωτόγνωρους περιορισμούς, έφτασε στο τέλος του. Υποδεχόμαστε το 2021 με αίσθημα...

Close