Ανακοίνωση ΕΕΑΕ: Δημιουργία Ενιαίου Μητρώου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών

8 Ιανουαρίου 2018

Η αρχή του νέου έτους, σηματοδοτείται από μία ενέργεια, που αποτελούσε πάγιο αίτημα του κλάδου μας : Την δημιουργία του Ενιαίου Μητρώου Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, σας ενημερώνουμε ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΕΑΕ) και της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ), το Ενιαίο Μητρώο Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών είναι πλέον γεγονός!

Η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ). με τη βοήθεια των ανωτέρω φορέων και την συνδρομή του ΕΕΑ και των κατά τόπους Επιμελητηρίων, δημιούργησε την ιστοσελίδα http://insuranceregistry.uhc.gr/ η οποία λειτουργεί από τις 4/1/2018 και είναι διαθέσιμη προς όλους.

Στην ιστοσελίδα αυτή, την λειτουργία της οποίας χαιρετίζουμε, μπορεί ο κάθε πολίτης να διαπιστώσει ότι συνεργάζεται με Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή, που πληρεί τις νόμιμες προϋποθέσεις και κατέχει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για την άσκηση του επαγγέλματός του.

Παρά το γεγονός ότι η ιστοσελίδα είναι ήδη ενεργή και διαθέσιμη, για το πρώτο χρονικό διάστημα και μέχρι να πιστοποιηθεί η ορθή λειτουργία της, δεν θα δοθεί μεγάλη δημοσιότητα. Στη συνέχεια όμως θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να γίνει ευρέως γνωστή η λειτουργία της υπηρεσίας αυτής.

Για τους λόγους αυτούς, σας καλούμε:

  • να ελέγξετε ΑΜΕΣΑ μέσω της ιστοσελίδας του Ενιαίου Μητρώου Ενεργών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών τα στοιχεία σας και
  • σε περίπτωση τυχόν λάθους ή παράλειψης, να επικοινωνήσετε ΑΜΕΣΑ με το Επιμελητήριο που ανήκετε, καθώς και με την ΚΕΕΕ μέσω του ακόλουθου συνδέσμου http://insuranceregistry.uhc.gr/Contact .

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΩΣΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Social Media & Big Data: τα όπλα που «αλλάζουν το παιχνίδι» για τις ασφαλιστικές

Σχεδόν 70 χρόνια μετά το «1984», το βιβλίο σταθμός του 20ου αιώνα, ο προφητικός Τζορτζ Όργουελ παραμένει πιο επίκαιρος από...

Close