Skip to content

Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση συστημάτων ήχου στην Generali από την ABAS

Η ABAS ολοκλήρωσε με επιτυχία το έργο του μεγάλου ασφαλιστικού ομίλου

Η ABAS Integrated Systems, συνεχίζοντας τη δυναμική της πορεία στον ασφαλιστικό τομέα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση του νέου της έργου για την GENERALI INSURANCE, επί των οδών Λ. Συγγρού και Λαγουμιτζή στην Αθήνα.  Σε συνεργασία με τον εργολάβο του έργου BALLIAN για τη DIMAND, η ABAS προέβη σε προμήθεια, εγκατάσταση και παραμετροποίηση συστημάτων ήχου αιχμής.

Στη νέα στέγη της Generali συνολικής επιφάνειας 15.600 τ.μ., η ABAS μελέτησε, προμήθευσε και εγκατέστησε σύστημα ανακοινώσεων public address και διανομής μουσικής με πιστοποίηση EN54, παρέχοντας άριστη και ενιαία κάλυψη ήχου για αναπαραγωγή μουσικής, αλλά και για την ασφαλή διεξαγωγή κρίσιμων ανακοινώσεων σε περίπτωση κινδύνου, με σκοπό την έγκαιρη εκκένωση του κτιρίου. Παράλληλα, σε όλους τους χώρους των εστιατορίων εγκαταστάθηκε ψηφιακό πολυζωνικό σύστημα διανομής ήχου.

Αναλυτικά τα συστήματα που εγκαταστάθηκαν:

Πρόκειται για την ανάπτυξη ενός σύγχρονου βιοκλιματικού συγκροτήματος γραφείων υψηλών προδιαγραφών με στόχο την επίτευξη της βέλτιστης ενεργειακής απόδοσης των εγκαταστάσεων. Τα συστήματα που έχουν επιλεγεί από την εταιρία είναι τα πλέον σύγχρονα, ενώ εφαρμόζονται αποδοτικές ενεργειακά τεχνολογίες για την κάλυψη των αναγκών του ασφαλιστικού ομίλου. Με την επένδυση σε τεχνολογίες αιχμής, η εταιρία φροντίζει να εξυπηρετήσει καλύτερα την επικοινωνία της προς τους πελάτες και εργαζομένους της, και να δημιουργήσει με την κατάλληλη μουσική επένδυση το ιδανικό περιβάλλον στους κοινόχρηστους χώρους.

Η ABAS Integrated Systems διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία πλέον των 40 ετών στα συστήματα Ήχου – Εικόνας – Αυτοματισμών – Δορυφορικών – IPTV και στην παροχή ενοποιημένων συστημάτων (System Integrations).

Η ABAS Integrated Systems διαθέτοντας έμπειρους μηχανικούς – απόφοιτους μεγάλων Ελληνικών και Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων, συνεργασίες με διακεκριμένα αρχιτεκτονικά και μελετητικά γραφεία, καθώς και συνεργασίες με κορυφαίους παγκοσμίως, παρέχει άριστες και εξατομικευμένες λύσεις σε κάθε περίπτωση.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *