Ανανέωση του Portal πελατών “myNN” της ΝΝ Hellas

12 Οκτωβρίου 2021

Η NN Hellas, θέτοντας ως προτεραιότητα την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της, προχώρησε σε σημαντική αναβάθμιση του portal “myNN”, προσφέροντας τους ακόμα καλύτερες ψηφιακές υπηρεσίες.

Το ανανεωμένο “myNN” παρέχει μία σύγχρονη εμπειρία πλοήγησης και δίνει τη δυνατότητα στους ασφαλισμένους με ένα click να έχουν πλήρη εικόνα για τα ασφαλιστήριά τους χάρη στην προσωποποιημένη κεντρική σελίδα που συγκεντρώνει τις σημαντικότερες πληροφορίες και άμεση πληροφόρηση μέσα από τη νέα σελίδα μηνυμάτων. Επιπλέον, παρέχεται πρόσβαση στα ηλεκτρονικά τους έγγραφα, ενώ μπορούν να παρακολουθούν τις πληρωμές τους, έχοντας και τη δυνατότητα online εξόφλησης του ασφαλίστρου τους.

Ταυτόχρονα, το “myNN” είναι πλέον διαθέσιμο για iOS και Android , προσφέροντας εύκολη, γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση στο λογαριασμό τους, όπου κι αν βρίσκονται.

Πάντα με τον άνθρωπο στο επίκεντρο και με οδηγό τις αξίες της «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», η NN Hellas επενδύει σε νέες τεχνολογίες και παραμένει δίπλα στους ασφαλισμένους της, ώστε να φροντίζουν όσα έχουν πραγματικά σημασία για εκείνους.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
MDRT: Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά

ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ στο MDRT Gives Day στις 12 Οκτωβρίου, στις 14:30Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά!Κάθε ποσό (μικρό ή μεγάλο δεν...

Close