Skip to content

Ανταπόκριση σε 327 χιλιάδες περιστατικά από την INTERAMERICAN Βοήθειας το 2015  

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Γιώργος Βαλαής, γενικός διευθυντής της INTERAMERICAN Βοήθειας

Υπηρεσίες με υψηλή κοινωνική αξία

Η ανάπτυξη της INTERAMERICAN Βοήθειας -τομείς της Οδικής και Άμεσης Ιατρικής   (Προσωπικής ) Βοήθειας- είναι συνεχής και οι αριθμοί των παρεχομένων υπηρεσιών, καθώς και οι νέες συνεργασίες, επιβεβαιώνουν την αυξανόμενη δυναμική της. Τα περιστατικά που διαχειρίστηκε συνολικά η εταιρεία κατά το 2015 έφθασαν τα 327.098, ημερησίως 896 κατά μέσο όρο. Πέρυσι, η INTERAMERICAN ανέπτυξε τις στρατηγικές συνεργασίες της στην Οδική Βοήθεια με όλους τους ολοκληρωμένους αυτοκινητοδρόμους της χώρας (Αττική Οδό, Νέα Οδό, Κεντρική Οδό, Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου, Μορέα και Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου), ενώ πρόσθεσε στην Άμεση Ιατρική Βοήθεια, στις συνεργασίες της με τη τοπική αυτοδιοίκηση, τους νησιωτικούς δήμους Θάσου και Μήλου. Το εν ισχύι χαρτοφυλάκιο της εταιρείας στη Βοήθεια έχει φθάσει τα 1.090.000 συμβόλαια.

Ειδικότερα, στην Οδική Βοήθεια η εταιρεία κατά το 2015 παρείχε υπηρεσίες σε 302.865 περιπτώσεις. Η επιτόπου επισκευή αφορούσε σε 113.488 περιστατικά βλαβών, η ρυμούλκηση σε 94.626, η διαχειριστική υποστήριξη με την υπηρεσία Αutohelp σε 85.395 και η μεταφορά στην έδρα σε 9.353 περιστατικά. Η INTERAMERICAN παρέχει τις υπηρεσίες και μέσω τριών συνεργαζομένων ασφαλιστικών εταιρειών, σε στόλο που φθάνει το 466.000 οχήματα, ενώ ο στόλος των ασφαλισμένων από την INTERAMERICAN Γενικών Ασφαλειών και τη Βοήθειας φθάνει τα 570.000 οχήματα. Επιπροσθέτως, η εταιρεία κατά την περασμένη χρονιά ξεκίνησε συνεργασία πιλοτικής προώθησης της Οδικής Βοήθειας με την Carrefour Μαρινόπουλος.

Στην Οδική Βοήθεια η ικανοποίηση των πελατών από τις υπηρεσίες ανέρχεται, σύμφωνα με τα στοιχεία της τακτικής έρευνας, στο 92%, ενώ ο ειδικός δέκτης σύστασης της εταιρείας από τους πελάτες σε τρίτους είναι ιδιαίτερα υψηλός. Ο μέσος χρόνος ανταπόκρισης στις κλήσεις υπολογίζεται σε 35 λεπτά. Η INTERAMERICAN διαθέτει στόλο 180 οχημάτων, 6 πλατφόρμες για βαρέα, 41 μοτοσικλέτες και βρίσκεται σε 140 σημεία σε όλη την Ελλάδα.

Στον τομέα της Άμεσης Ιατρικής Βοήθειας η INTERAMERICAN ανταποκρίθηκε σε 24.236 κλήσεις, έχοντας πραγματοποιήσει 146 αεροδιακομιδές – τα 2/3 αυτών από τη νησιώτικη Ελλάδα, κυρίως από συνεργαζόμενους δήμους. Οι μεταφορές με ασθενοφόρο έφθασαν τις 4.582, ενώ εξυπηρετήθηκαν 79 περιστατικά εκτός Ελλάδος. Η υπηρεσία ιατρικών συμβουλών ήταν σε αδιάλειπτη υποστηρικτική λειτουργία και εξυπηρέτησε συνολικά 19.355 κλήσεις.

«Κατά τα τελευταία χρόνια η ζήτηση των υπηρεσιών Βοήθειας εντείνεται, γεγονός που δηλώνει την ιδιαίτερη κοινωνική αξία τους τόσο στην οδική κυκλοφορία όσο και στην υγεία, με βασικό χαρακτηριστικό την άμεση ικανοποίηση της έκτακτης ανάγκης» τονίζει ο Γιώργος Βαλαής, γενικός διευθυντής της INTERAMERICAN Βοήθειας, επισημαίνοντας ότι η δραστηριότητα της εταιρείας στον κλάδο είναι ηγετική, με μερίδιο αγοράς που ξεπερνά -σύμφωνα με τα δημοσιοποιημένα στοιχεία- το 30%.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *