Αντιπροσωπεία του ΠΣΣΑΣ & της Gama Hellas στο Σύλλογο Ελπίδα

16 Ιουλίου 2019

Με μία σεμνή συμβολική κίνηση, αντιπροσωπεία του ΠΣΣΑΣ και της GAMA Hellas επισκέφθηκε στις 11/07/2019 την Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη-ΕΛΠΙΔΑ", η οποία συναντήθηκε με μέλη του ΔΣ του Συλλόγου, υλοποιώντας την υπόσχεση να παραδώσει Δωρεά αξίας 3.000€.

Στο πρόσφατο εκπαιδευτικό συνέδριο ΠΣΣΑΣ-GAMA Hellas που πραγματοποιήθηκε στις 31/05/2019, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ανακοινώθηκε η δωρεά, ανταποδίδοντας την τιμή στην εθελοντική παρουσία του κ. Rick Pitino, ύστερα από ευγενική υπόδειξή του για τη δωρεά.

Οι κ.κ. Ιωάννης Τοζακίδης (Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ & Μέλος του Board GAMA Hellas) και Εμμανουήλ Πετρόχειλος (Μέλος ΔΣ ΠΣΣΑΣ) παραδίδουν στην κα. Τζωρτζίνα Έλληνα (Γεν. Γραμματέας Δ.Σ Συλλόγου Ελπίδα) το παραστατικό από τη δωρεά του ΠΣΣΑΣ στον Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ.

Η αντιπροσωπεία του ΠΣΣΑΣ και της GAMA Hellas ξεναγήθηκε στους χώρους όπου υλοποιείται ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο νοσηλείας και στήριξης των παιδιών που πάσχουν από καρκίνο και των οικογενειών τους.

Το ραντεβού της αντιπροσωπείας του ΠΣΣΑΣ και της GAMA Hellas ανανεώθηκε με τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ» το Σεπτέμβριο για να συζητηθούν περαιτέρω κινήσεις και δράσεις που μπορούν να ευαισθητοποιήσουν και να κινητοποιήσουν την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση συμβάλλοντας ενεργά στο εξαιρετικό εθελοντικό έργο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΕΛΠΙΔΑ».

Ογκολογική Μονάδα Παίδων "Μαριάννα Β.Βαρδινογιάννη-Ελπίδα"

[Κεντρική Φωτό - Από αριστερά: κ.κ. Εμμανουήλ Πετρόχειλος (Μέλος ΔΣ ΠΣΣΑΣ), Μωραϊτάκη Ρίτα (Μέλος Δ.Σ Συλλόγου Ελπίδα), Δημοπούλου Ντόρα (Μέλος Δ.Σ Συλλόγου Ελπίδα), Σωτήριος Κουφογεώργος (Γεν.Γραμματέας ΠΣΣΑΣ), Τζωρτζίνα Έλληνα (Γεν. Γραμματέας Δ.Σ Συλλόγου Ελπίδα), Αθανάσιος Κατσιγιάννης (Πρόεδρος GAMA Hellas), Ιωάννης Τοζακίδης (Πρόεδρος ΠΣΣΑΣ & Μέλος του Board GAMA Hellas)]

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ICAP: Ελαφρά ανάκαμψη της απασχόλησης & μείωση της ανεργίας

Η ελληνική οικονομία παρουσίασε ελαφρά ανάκαμψη τα δύο τελευταία έτη, μετά από μια μακρά περίοδο ύφεσης. Το ΑΕΠ της χώρας...

Close