Αποχωρεί από την Ergo ο Ιωάννης Χατζηιωσήφ

14 Δεκεμβρίου 2018

Με την κάτωθι δημόσια επιστολή ο Ιορδάνης Χατζηιωσήφ αποχαιρέτησε την ασφαλιστική αγορά:

Φίλες και φίλοι

Μετά από την ιδιαίτερα μακρά παρουσία μου στην Αγροτική Ασφαλιστική την οποία είχα την τιμή να υπηρετώ από το 1982 και ένα χρόνο μετά την ολοκλήρωση της νομικής συγχώνευσης με την  ERGO, αποχωρώντας από την ασφαλιστική αγορά η οποία μου πρόσφερε τις πιο συναρπαστικές εμπειρίες ζωής και κλείνοντας τον επαγγελματικό μου κύκλο, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη συνεργασία που είχαμε μαζί αλλά κυρίως για το έργο που εσείς προσωπικά και οι συνεργάτες σας επιτελείτε, αυτό της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης για τις εξελίξεις της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τις δραστηριότητες των Ασφαλιστικών Εταιριών και όχι μόνο.

Η αποχώρησή μου αυτή δεν με εμποδίζει να συνεχίσω να υποστηρίζω με πάθος το θεσμό της ασφάλισης τον οποίο προσπάθησα να υπηρετήσω αθόρυβα και με συνέπεια, τα …τελευταία 41 χρόνια.

Επειδή ως γνωστόν ο θεσμός συνεχίζει να αδικείται στη χώρα μας, ο ρόλος των Κλαδικών Μέσων ενημέρωσης και επικοινωνίας θεωρώ ότι είναι  πολύ σημαντικός και θα είναι ακόμα πιο σημαντικός τα επόμενα χρόνια στην προσπάθεια για την προώθηση και καθιέρωση της ασφαλιστικής ιδέας.

Απαιτείται όμως συστηματική και επίμονη προσπάθεια από όλους, προκειμένου να φθάσουμε στο σημείο που όλοι ονειρευόμαστε.

 Σας εύχομαι από καρδιάς, Υγεία, Δύναμη και Επιτυχίες!

Χρόνια Πολλά!

 Με ιδιαίτερη εκτίμηση

Ιορδάνης Χατζηιωσήφ

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο Αποχωρεί από την Ergo ο Ιωάννης Χατζηιωσήφ

  1. Ο/Η Γιώργος Τζανής λέει:

    Αγαπητέ Ιορδάνη
    Να είσαι βέβαιος πως άφησες έργο και θα μείνει αξέχαστο το πέρασμά σου από την ασφαλιστική αγορά όχι μόνο για τις γνώσεις σου, τη προσφορά σου στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, την ανάπτυξη της ΑΤΕ αλλά και η ευγένια, το ήθος, η ταπεινοτητά σου και το γλυκό χαμόγελό σου. Αξίζεις πολλά συγχαρητήρια και σου εύχομαι πολύ υγεία στο μακρύ δρόμο της ζωής που συνεχίζεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ανακοίνωση ΟΑΣΕ για εργασία τις ημέρες των Χριστουγέννων

Με το παρακάτω έγγραφο η ΟΑΣΕ ενημερώνει για την εκ περιτροπής αργία τη Δευτέρα 24.12.2018 και τη Δευτέρα 31.12.2018 αντίστοιχα:...

Close