Αποχωρεί από την Metlife Ελλάδος ο Δημήτρης Μαζαράκης

13 Ιουνίου 2018

Πριν από λίγη ώρα η Metlife  Ελλάδος ανακοίνωσε ανεπίσημα στον Τύπο την αποχώρηση του κ. Δημήτρη Μαζαράκη από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας από την 1η Ιουλίου 2018. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο κ. Μαζαράκης θα παραμείνει επικεφαλής της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών μέχρι και το φθινόπωρο και την ολοκλήρωση του καθιερωμένου ετήσιου Ασφαλιστικού και Αντασφαλιστικού Συνεδρίου που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η ΕΑΕΕ. Μέχρι τότε θα έχουν πραγματοποιηθεί και οι διεργασίες για την ανάδειξη Νέου Προέδρου στην Ένωση. Ο κ. Μαζαράκης παραμένει στον Όμιλο της  Metlife και μετακινείται σε θέση Περιφερειακής ευθύνης στον άξονα ΕΜΕΑ.

Εντός της ημέρας αναμένεται η σχετική επίσημη ανακοίνωση της  εταιρείας στην οποία θα αναφέρεται και το όνομα του νέου επικεφαλής της εταιρείας.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Fixing Time - Anytime Event: Μοναδική εμπειρία για τους πελάτες της Anytime

Προσελκύοντας το ζωηρό ενδιαφέρον του κόσμου του αυτοκινήτου, πραγματοποιήθηκε το “Fixing Time - Anytime Event” στις 9 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις...

Close