Skip to content

Απόλλων: Μαθήματα Ζωής με τον Στέφανο Ξενάκη

Στη σημασία της αυτοβελτίωσης, της ενσυναίσθησης και της προσωπικής εξέλιξης εστιάστηκε η ετήσια εκδήλωση της Απόλλων με τον συγγραφέα και «παραμυθά» της ζωής Στέφανο Ξενάκη, που διοργανώθηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2021.

Στην ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία της πανδημίας με κύριο χαρακτηριστικό την ανθρώπινη αποξένωση η διοίκηση της Απόλλων οργάνωσε μία εναλλακτική εκδήλωση για τους συνεργάτες της, εμφυσώντας τους το όραμα μέσα από την επαγγελματική τους πορεία να επιδράσουν θετικά στον εαυτό τους και τους ανθρώπους γύρω τους. Περισσότεροι από 150 συνεργάτες του δικτύου συμμετείχαν ψηφιακά στη συζήτηση.

Για τον Στέφανο Ξενάκη κάθε μέρα είναι ένα δώρο που δεν πρέπει να το πετάς. Είναι μία ευκαιρία να έρθεις πιο κοντά στον εαυτό σου και τους συνανθρώπους σου, να καινοτομήσεις και να διαφοροποιηθείς. Στόχος είναι να αφήσουμε θετικό αποτύπωμα στην επόμενη γενιά.

Δείτε ένα απόσπασμα από την ψηφιακή συζήτηση με τον Στέφανο Ξενάκη.

Μιλώντας σχετικά η κ. Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της Απόλλων Α.Ε., επεσήμανε ότι «Αυτό το θετικό αποτύπωμα είναι που αφήνει το λειτούργημα του ασφαλιστή και για τον κάθε ένα από εμάς πρέπει να αποτελέσει στόχο ζωής. Όπως έχει πει και ο κ. Ξενάκης έχουμε ανάγκη τη συλλογικότητα και ο ένας τον άλλο καθώς ο καθένας από εμάς είναι ένας από τα 7,5 δισ. κατοίκους του κόσμου, σε ένα από τα 200 εκατ. αστέρια, ενός από τα 3,3 τρισ. γαλαξίες που ξέρουμε για την ώρα ότι υπάρχουν».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *