Απόλλων & IQ: Δημιουργούν μαζί καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα

9 Μαρτίου 2018

Η συνένωση υγιών δυνάμεων στην ασφαλιστική αγορά αποτελεί κινητήριο δύναμη για τη δημιουργία καινοτόμων υπηρεσιών. Η Απόλλων υιοθετώντας αυτήν τη φιλοσοφία – της σύμπραξης με ανθρώπους που φέρουν κοινή κουλτούρα με τον Όμιλο και τη μεσιτική – προχωρά σε συνεργασία με την εταιρεία IQ Insurance Quality.

Μέσα από τη σύμπραξη των δύο εταιρειών επιχειρείται να αξιοποιηθούν αμφίπλευρα η τεχνογνωσία και η εμπειρία που φέρουν τα στελέχη τους, να λειτουργήσουν σε κοινά μηχανογραφικά/διοικητικά συστήματα και να κάνουν «άνοιγμα» στην αγορά των micro insurance προϊόντων που σχετίζονται με την τεχνολογία.

Όπως αναφέρουν οι κ.κ. Γιώργος Βαρόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος και Σοφία Σικοτάκη, Γενική Διευθύντρια της Απόλλων Μεσιτείας Ασφαλίσεων «Η συνεργασία μας με τους κ. Αναστάσιο Αμπατζόγλου και Παναγιώτη Πιέρρο έχει ως κύριο στόχο αφενός τη βέλτιστη αξιοποίηση της εμπειρίας και του Know – How των δύο εταιρειών και αφετέρου την πρόσκτηση εργασιών σε υπηρεσίες μικροασφαλίσεων. Θα δημιουργήσουμε νέα ασφαλιστικά προϊόντα με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα προσανατολισμένα στον τομέα της τεχνολογίας».

Από την πλευρά τους οι δύο επικεφαλής της IQ, κ. Αμπατζόγλου και κ. Πιέρρος επισημαίνουν ότι «Στόχευσή μας τα τελευταία δυο χρόνια είναι ο σχεδιασμός και η διάθεση ασφαλιστηρίων συμβολαίων τύπου wallet & micro insuranceπου καλύπτουν εξειδικευμένους κινδύνους τελικών καταναλωτών. Ταυτόχρονα σχεδιάζουμε ασφαλιστικά προϊόντα και υπηρεσίες, που αφορούν επιχειρήσεις, κυρίως στην κατεύθυνση των διαδικτυακών κινδύνων και της τεχνολογίας. Παράλληλα η Εταιρεία μας εξακολουθεί να δραστηριοποιείται σε όλο το φάσμα των ασφαλίσεων, οπότε συνεχίζουμε να επενδύουμε στη μεγέθυνση εργασιών και στους υπόλοιπους κλάδους. Η συνέργεια με την Απόλλων και την κ. Σικοτάκη θα μας δώσει τη δυνατότητα να συγκεντρωθούμε στους στόχους μας και να αφιερώσουμε χρόνο και ενέργεια σε πρωτοποριακά προγράμματα, αυτοματισμούς και συνολικά στη βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη στην ασφαλιστική αγορά. Η Εταιρεία μας έχει δεκαετή πορεία και μαζί με την Απόλλων οραματιζόμαστε να καινοτομήσουμε και γιατί όχι να ηγηθούμε στο ξημέρωμα της νέας ασφαλιστικής πραγματικότητας».

Οι δύο εταιρείες στο επόμενο διάστημα αναμένεται να ανακοινώσουν νέες υπηρεσίες που θα προσανατολίζονται στην τεχνολογία και την ασφάλιση διαδικτυακών κινδύνων.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΑΧΑ SA: Τολμηρή εξαγορά την καθιστά παγκόσμιο ηγέτη στον κλάδο ζημιών

Την τιμητική της είχε η ΑΧΑ SA την περασμένη εβδομάδα σε όλα τα μεγάλα διεθνή οικονομικά έντυπα. Ο λόγος; Η...

Close