Από σήμερα «στον αέρα» το ενημερωμένο site της Generali

11 Ιανουαρίου 2022

Φιλικό για τους χρήστες και εμπλουτισμένο με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για ασφαλισμένους και μη.

Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της συγχώνευσης των εταιρειών Generali Hellas και Generali Hellas I (πρώην ΑΧΑ Ασφαλιστικής) ο οργανισμός προχώρησε στην ενοποίηση των δύο αντίστοιχων ιστοτόπων, και την ενημέρωση του www.generali.gr με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, προσφέροντας στο σύνολο των ασφαλισμένων του μια κοινή και αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία εξυπηρέτησης. Στόχος της εταιρείας είναι να διασφαλίσει την ομαλή μετάβαση σε ένα ενιαίο μοντέλο λειτουργίας, τόσο για τους πελάτες της όσο και για τους συνεργάτες της.

Σε αυτό το πλαίσιο, ζητούμενο ήταν η δημιουργία ενός φιλικού και μελετημένου περιβάλλοντος, που θα διευκολύνει τους ασφαλισμένους –υπάρχοντες και υποψήφιους– να εξυπηρετηθούν με βάση τις ανάγκες και τα προγράμματα που διαθέτουν ή τους ενδιαφέρουν να αποκτήσουν. Ο νέος ανανεωμένος ιστότοπος αξιοποιεί όλες τις σύγχρονες εξελίξεις και τις βέλτιστες πρακτικές στο επίπεδο της λειτουργικότητας, ενώ η πλοήγηση του χρήστη για την ανεύρεση του επιθυμητού περιεχομένου γίνεται εύκολα και γρήγορα, απαιτώντας ελάχιστα βήματα.

Μέσω του www.generali.gr οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για όλα τα αναβαθμισμένα προγράμματα της Generali, να ενεργοποιήσουν τα ψηφιακά εργαλεία και τις υπηρεσίες που αντιστοιχούν στο ασφαλιστήριό τους, να παρακολουθούν τα αιτήματά τους αλλά και να διαβάσουν ενδιαφέροντα άρθρα από το πλούσιο ενημερωτικό Blog που διαθέτει.  

Ταυτόχρονα, ολοκληρώθηκε και η ενοποίηση της ψηφιακής πλατφόρμας πελατών MyGenerali με την αντίστοιχη My e-policy (πρώην MyAΧΑ) δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες να διαχειρίζονται τα ασφαλιστήριά τους ψηφιακά σε ένα αναβαθμισμένο περιβάλλον, διαθέσιμο σε app και web. Στον ίδιο σχεδιασμό εντάχθηκε και η δημιουργία σελίδας για την υποστήριξη των εφαρμογών διαχείρισης των συνεργατών της εταιρείας.

Η Generali, συνεχίζει να επενδύει στην ψηφιακή επικοινωνία αξιοποιώντας διαφορετικά ψηφιακά κανάλια πληροφόρησης για την ταχύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτηση τόσο των ασφαλισμένων τόσο και των συνεργατών της επιδιώκοντας να αποτελεί για εκείνους έναν αξιόπιστο Lifetime Partner.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Μία απάντηση στο Από σήμερα «στον αέρα» το ενημερωμένο site της Generali

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η MEGA BROKERS αναζητά Senior Account Manager

Η MEGA BROKERS - Η μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρία παροχής Ασφαλιστικών και Χρηματοοικονομικών Προϊόντων στην Ελλάδα με εμπειρία στον Ασφαλιστικό Κλάδο...

Close