Διαδικτυακά φέτος το MDRT Annual Meeting & Global Conference 2020

13 Ιουλίου 2020

Πλησιάζει η μεγάλη στιγμή του MDRT Annual Meeting & Global Conference 2020, το οποίο θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά φέτος λόγω κορονοϊού από τις 3 έως τις 7 Αυγούστου 2020.

Πρόκειται για "μια μοναδική online εμπειρία", με ταυτόχρονη μετάφραση και στην Ελληνική γλώσσα σε 77 ομιλίες. Συνολικά, οι ομιλίες θα ξεπεράσουν τις 200, οι περισσότερες εκ των οποίων θα είναι στα Αγγλικά και φέτος η μετάφραση θα γίνεται σε περισσότερες γλώσσες από ποτέ και συγκεκριμένα σε 13 γλώσσες.

Πληρώνοντας 149 δολάρια, τα MDRT μέλη θα μπορούν να παρακολουθήσουν τις ομιλίες της εβδομάδας 3-7 Αυγούστου, αλλά και τριών ακόμα εβδομάδων on demand.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές φέτος θα προσφερθεί ένα μοναδικό Συνέδριο στα μέλη του MDRT χωρίς να ισχύουν οι παραδοσιακοί περιορισμοί που σχετίζονται με το οικονομικό κόστος ή τη δυνατότητα που μπορεί να έχει κάποιος να ταξιδέψει ή όχι.

Η χρονική συγκυρία κατά την οποία πραγματοποιείται το Συνέδριο είναι μοναδική εξ αιτίας των συνεπειών της πανδημίας του κορονοϊού και στόχος των διοργανωτών είναι να δώσουν γνώση στα μέλη τους, την οποία θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν προς όφελος της δουλειάς τους από την επόμενη κιόλας μέρα.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Unit linked περιοδικών καταβολών: Η νέα τάση στην αβεβαιότητα του Covid-19

Άνω του 30% της συνολικής ασφαλιστικής παραγωγής συνταξιοδοτικών προϊόντων στην Ευρώπη πραγματοποιούν τα unit linked περιοδικών καταβολών Του Νίκου Σακελλαρίου...

Close