Ασφάλιση μικρομεσαίων επιχειρήσεων: Έκπτωση ασφαλίστρου & προνόμια από την Generali

21 Οκτωβρίου 2021

Δίπλα στους ασφαλισμένους της και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στέκεται η Generali, επεκτείνοντας μέχρι τέλος του χρόνου την ειδική έκπτωση ασφαλίστρου, η οποία αντιστοιχεί σε έως και 2 μήνες δωρεάν ασφάλισης. Συγκεκριμένα, σε όσους επιχειρηματίες επιλέξουν για την ασφάλιση της επιχείρησής τους το πρόγραμμα Business Dynamic Plus προσφέρεται για τον 1ο χρόνο ασφάλισης:

  • 2 μήνες δωρεάν ασφάλισης για Ασφαλιστήρια με ετήσιο τρόπο καταβολής ασφαλίστρων
  • 1 μήνα δωρεάν ασφάλισης για Ασφαλιστήρια με 6μηνο τρόπο καταβολής ασφαλίστρων

Το Business Dynamic Plus, η ασφαλιστική πρόταση της Generali, ειδικά σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, οι οποίες αντιπροσωπεύουν το 99,9% των επιχειρήσεων του μη χρηματοπιστωτικού τομέα και το 83% της απασχόλησης των εργαζομένων σε επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Στόχος της Generali είναι να συνεχίσει να παρέχει στους επαγγελματίες δυνατότητες προστασίας και ασφάλισης, εξασφαλίζοντας τη μετάβαση στην μετά covid εποχή αλλά και την εύρυθμη λειτουργία τους μακροπρόθεσμα.

Βασικά Χαρακτηριστικά

Το Business Dynamic Plus:

  • Ανταποκρίνεται σε κάθε κατηγορία και διαφορετικούς κλάδους επιχειρήσεων.
  • Προσαρμόζεται σε διαφορετικές επιχειρηματικές ανάγκες, χάρη στη modular δομή του προγράμματος. Ο ασφαλισμένος μπορεί να επιλέξει τις κατηγορίες καλύψεων που επιθυμεί, διαμορφώνοντας αντίστοιχα και το ασφάλιστρο. 
  • Είναι ευέλικτο με δυνατότητα επιλογών σε κεφάλαια κάλυψης και συμμετοχής.
  • Επιβραβεύει με βάση τα μέτρα προστασίας της κάθε επιχείρησης.
  • Συνδυάζει την επιλογή ασφάλισης περιουσίας -κτίριο ή και περιεχόμενο- με πλήθος προαιρετικών καλύψεων (ασφάλιση προσωπικού, χρημάτων, αστική ευθύνη κ.α.)

Όπως τονίζει ο κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Chief Insurance Officer στην Generali: «Σε δύσκολες συγκυρίες και σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, ο ελεύθερος επαγγελματίας έχει να διαχειριστεί πολλές και διαφορετικές προκλήσεις που αφορούν τόσο στο οικονομικό  σκέλος όσο και στην προοπτική επέκτασης των εργασιών του, την ανάπτυξη των πωλήσεων και κυρίως τη βιωσιμότητα της επιχείρησής του. Η ασφάλιση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε  ένα εναλλασσόμενο οικονομικό περιβάλλον αποτελεί κριτήριο αξιοπιστίας, εξασφαλίζει τη συνέχιση των εργασιών και προσφέρει προστασία από πιθανούς κινδύνους. Στόχος μας να στεκόμαστε δίπλα στους ελεύθερους επαγγελματίες, ως ένας ισχυρός και αξιόπιστος Lifetime Partner, με λύσεις που ανταποκρίνονται στην επιχείρηση του σήμερα».

(Στην κεντρική φωτογραφία ο κ. Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Chief Insurance Officer στην Generali)

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Εγκαθίσταται ο "Μεγάλος Αδελφός" στα αυτοκίνητα

Από το Μάιο υποχρεωτικά στα νέα μοντέλα «μαύρα κουτιά» που θα ελέγχουν ταχύτητες και συμπεριφορά οδηγού Ανησυχία για διασπορά προσωπικών...

Close