Ασφαλιστές Θεσσαλονίκης: Διπλή δράση στη ΔΕΘ ενάντια στον αθέμιτο ανταγωνισμό από τις Τράπεζες

13 Ιουλίου 2016

Διαμαρτυρία Ασφαλιστών έξω από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη

Διαμαρτυρία Ασφαλιστών έξω από τράπεζα στη Θεσσαλονίκη

της Βάσως Βεγίρη

Διπλή δράση ενάντια στον αθέμιτο ανταγωνισμό από τις Τράπεζες προγραμματίζουν να αναλάβουν στη διάρκεια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης οι ασφαλιστές της Θεσσαλονίκης.
Η Επιτροπή  Ασφαλιστικών και Τραπεζικών Θεμάτων του ΕΕΘ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης), που έχει ξεκινήσει τη σχετική καμπάνια στη Θεσσαλονίκη, προσανατολίζεται, όπως πληροφορείται το Underwriter.gr,  τόσο στη διανομή ενημερωτικού υλικού στους επισκέπτες της ΔΕΘ σε όλες τις πύλες εισόδου του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης καθόλη τη διάρκεια της φετινής ΔΕΘ, όσο και στη διοργάνωση εκδήλωσης στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ το πρώτο Σαββατοκύριακο της Έκθεσης, που θα έχει εκπαιδευτικό αλλά και  ενημερωτικό χαρακτήρα για το συγκεκριμένο ζήτημα. Kαλεσμένοι στην εκδήλωση θα είναι ειδικοί για θέματα ασφαλιστικά και φορολογικά (σ.σ: έχει ληφθεί σχετική απόφαση δράσης από την Επιτροπή, η οποία έχει υποβληθεί προς έγκριση στη διοικητική επιτροπή του ΕΕΘ)
Με το πέρας, δε, της εκδήλωσης υπάρχουν σκέψεις-σχέδια για συμβολική ύψωση πανό έξω από τα περίπτερα των Τραπεζών, που θα συμμετέχουν στη ΔΕΘ.

Οι παραπάνω σχεδιασμοί αποτελούν τη συνέχεια της πρόσφατης κινητοποίησης (Τετάρτη 29 Ιουνίου) που διοργάνωσε η Επιτροπή, η οποία περιελάμβανε συμβολικό αποκλεισμό κεντρικών υποκαταστημάτων της τράπεζας Πειραιώς και της Eurobank στη Θεσσαλονίκη, με παράλληλη διανομή ενημερωτικού υλικού στους διερχόμενους πολίτες, και συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε της κινητοποίησης.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Εγγυημένα επιτόκια: κάποια φεύγουν - κάποια μένουν

Εδώ και πολύ καιρό γίνεται μεγάλη συζήτηση στην αγορά για το εάν μπορούν να συνεχίσουν να παρέχονται προϊόντα εγγυημένου επιτοκίου...

Close