“Ασφα-Λύσεις” στις Ημέρες Καριέρας 2017

21 Σεπτεμβρίου 2017

Το γραφείο παραγωγής της Εθνικής Ασφαλιστικής του Ιωάννη Γεωργιάδη θα παραστεί με το δικό του περίπτερο στις “Ημέρες Καριέρας 2017” στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων το Σάββατο 14/10 και την Κυριακή 15/10. Το γραφείο με την επωνυμία “Σύμβουλοι Ασφα-Λύσεων” αναζητά δύο νέους/νέες για τη στελέχωσή του. Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν μαζί με τον κύριο Γεωργιάδη από τις 10.00 έως τις 14.00.

Δεδομένης της διαρκούς ανάπτυξης του γραφείου, η συμμετοχή του στη μεγαλύτερη εκδήλωση συνάντησης εργαζομένων και στελεχών της χώρας θεωρείται σημαντική, καθώς επιδιώκει να γνωρίσει από κοντά νέους και φιλόδοξους που επιθυμούν να εργαστούν ως ασφαλιστικοί σύμβουλοι.

Οι υποψήφιοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τα ίδια τα στελέχη για τα οφέλη που αποκομίζει ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, να μάθουν τους λόγους που το επάγγελμα αυτό κατατάσσεται στη δεκάδα με εκείνα με σίγουρο μέλλον, καθώς και να λύσουν οποιαδήποτε απορία μπορεί να έχουν σχετικά. Τέλος, θα πραγματοποιηθούν συνεντεύξεις για τους ενδιαφερόμενους, για αυτό και συνιστάται η προσκόμιση βιογραφικών σημειωμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες: http://kariera.asfa-lyseon.gr/

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Ασφάλιση Cyber Κινδύνων: Δημοφιλής στο μέλλον, όσο η Ασφάλεια Ζωής

Υπάρχουν δύο μύθοι γύρω από τους Cyber Κινδύνους: Ο Πρώτος: "Οι Cyber Κίνδυνοι αφορούν μόνο μεγάλες εταιρείες ή εταιρείες πληροφορικής" και άρα, δεν έχουν...

Close