Skip to content

Insurancewebinars.gr: “Αυξήστε το πελατολόγιό σας μέσω Social Media”

Τα Social Media διαδραματίζουν, πλέον, ένα σημαντικό κομμάτι στην καθημερινότητα των ανθρώπων. Παράλληλα, προσφέρουν μία σειρά από σημαντικά εργαλεία τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και το πελατολόγιό τους.

Για το λόγο αυτό, το insurancewebinars.gr ακολουθώντας τις απαιτήσεις των καιρών, διοργανώνει εντελώς δωρεάν τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 ένα ξεχωριστό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την αξιοποίηση των Social Media ως εργαλείο προσέλκυσης πελατών. Το webinar έχει τίτλο “Αυξήστε το πελατολόγιό σας μέσα από Διαφήμιση στα Social Media” και εισηγητή τον Άγγελο Συναδάκη, Γενικό Διευθυντή της Social Mind.

Στο συγκεκριμένο webinar θα γίνει αρχικά μία εισαγωγή στη διαφήμιση μέσω Facebook και Instagram. Θα δούμε στη συνέχεια, τι είδους διαφημιστικές καμπάνιες μπορούμε να τρέξουμε, πώς μπορούμε να στοχεύσουμε το κατάλληλο κοινό, πώς να υπολογίσουμε το διαφημιστικό budget και πώς να κάνουμε μία εκτίμηση των αποτελεσμάτων.

Στο τέλος του webinar, όσοι το παρακολουθήσουν θα είναι σε θέση να στήσουν και να τρέξουν μία διαφημιστική καμπάνια μέσα από τα Social Media.

Το webinar απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων, αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, AEGEAN INSURANCE και GLASSDRIVE, και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2019, ώρες: 18.00 – 19.30.

Θεματολογία:

Θα δοθούν απαντήσεις στα κάτωθι:

• Τι είναι το Facebook Advertising και πώς λειτουργεί;
• Τι είδους διαφημιστικές καμπάνιες μπορούν να στηθούν μέσω Facebook/Instagram;
• Τι δυνατότητες υπάρχουν για την αποτελεσματική στόχευση του κοινού;
• Πώς μπορεί να υπολογιστεί το ιδανικό διαφημιστικό budget;
• Πώς μπορεί να γίνει μία εκτίμηση των αποτελεσμάτων της διαφημιστικής καμπάνιας;
• Τι στατιστικά στοιχεία διατίθενται στις διαφημιστικές καμπάνιες και τι συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν από αυτά;

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή:

Ο Συναδάκης Άγγελος έχει Bachelor στα Μαθηματικά και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τα τελευταία χρόνια είναι Γενικός Διευθυντής της Social Mind και από τη θέση αυτή βοηθάει της εταιρίες να φέρουν αποτελέσματα αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο χτίζουν και χρησιμοποιούν τα ψηφιακά τους κανάλια.

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με περισσότερες από 180 εταιρίες από μία πληθώρα διαφορετικών κλάδων. Κατά τη διάρκεια των συνεργασιών αυτών, σχεδιάστηκαν και εφαρμόστηκαν καινοτόμες online στρατηγικές, οι οποίες περιλάμβαναν την ανάπτυξη ηλεκτρονικών εφαρμογών, ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων καθώς και τη χρήση online καναλιών επικοινωνίας, διαφημιστικών μέσων κ.α.. Μερικοί από τους κλάδους με τους οποίους έχει συνεργαστεί είναι το λιανικό εμπόριο, τα super markets, η εστίαση, η υγεία, η ομορφιά, ο τουρισμός και άλλοι.

Πρόκειται για ένα πολύ φιλόδοξο άτομο, το οποίο μαθαίνει γρήγορα, αναζητά διαρκώς νέες ευκαιρίες και έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τη διοίκηση, τις νέες τεχνολογίες και τα μαθηματικά.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *