ΑΧΑ: Ένδειξη αλληλεγγύης μετά την πυρκαγιά στην Παναγία των Παρισίων

17 Απριλίου 2019

Η ΑΧΑ υποστηρίζει το κίνημα αλληλεγγύης μετά την καταστροφική φωτιά στον καθεδρικό ναό της Παναγιάς των Παρισίων 

Όλοι οι εργαζόμενοι και συνεργάτες του Ομίλου ΑΧΑ στη Γαλλία και σε όλον τον κόσμο εκφράζουν τη θλίψη και την αλληλεγγύη τους για την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων.

Η AXA, με μακρά παράδοση φιλανθρωπικής δραστηριότητας για τη διασφάλιση της πολιτιστικής κληρονομιάς στη Γαλλία, δεσμεύεται να συμβάλει στην προσπάθεια αποκατάστασης της Παναγίας των Παρισίων, προσφέροντας 10 εκατομμύρια ευρώ, στο πλαίσιο της εκστρατείας ανεύρεσης πόρων που ξεκίνησε ο Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Παράλληλα, θα συνεχίσει να αξιοποιεί, μέσα στις επόμενες εβδομάδες, την τεχνογνωσία της υπέρ της προσπάθειας για καλύτερη πρόληψη και διαχείριση κινδύνων, με την αρωγή των εργαζομένων της, των πελατών της, των συνεργατών της και των φορέων Γαλλικής Κληρονομιάς.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Η Anytime της Interamerican συνεργάζεται με τον autoduder

Η Anytime της INTERAMERICAN, είναι δίπλα στον άνθρωπο σε κάθε στιγμή του, παρέχοντας τη μέγιστη ασφάλεια σε απλές, καθημερινές ανάγκες...

Close