ΑΧΑ & Μουσείο Γουλανδρή έστρεψαν το βλέμμα μας στο σεισμό

6 Ιουνίου 2019

Η πρωτοποριακή ψηφιακή έκθεση για το φαινόμενο του σεισμού από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και την ΑΧΑ, γιορτάζει 1 χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας και ανανεώνει το ραντεβού της με το κοινό για τη νέα σχολική χρονιά!

Δύσκολο εγχείρημα να προσελκύσεις το ενδιαφέρον των πολιτών για την προστασία από τον σεισμό, ιδιαίτερα των μικρότερων γενεών που δεν έχουν εμπειρία του φαινομένου. Και όμως, η ΑΧΑ και το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας κατάφεραν να αντιστρέψουν αυτήν την τάση προσελκύοντας 12.000 πολίτες, εκ των οποίων 4.000 μαθητές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Πώς μπορείς να προετοιμαστείς κατάλληλα γι’ αυτόν τον απρόσμενο επισκέπτη;

Ποιές ενέργειες πρέπει να ακολουθήσεις;

Πώς σχεδιάζουμε ένα οικογενειακό πλάνο προετοιμασίας για έναν σεισμό;

Γνώριζες ότι τους τελευταίους 6 μήνες έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 150 σεισμοί άνω των 5 Ρίχτερ στην Ελλάδα*;

Αυτά είναι μερικά από τα ερωτήματα που απαντήθηκαν κατά τη διάρκεια της ψηφιακής έκθεσης Σεισμός στο Μουσείο, η οποία πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μέσα σε ένα χρόνο κέρδισε το ενδιαφέρον του κόσμου με τη βοήθεια εφαρμογών εικονικής πραγματικότητας, βιωματικών εκθεμάτων και διαδραστικών εφαρμογών.

Πέραν των επισκεπτών, μεγάλη μερίδα εκπαιδευτικών και πολιτών είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ειδικές επιμορφωτικές ημερίδες που διοργανώθηκαν από το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στο πλαίσιο της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας.

Καθοριστικό ρόλο στην ενημέρωση του κοινού για την έκθεση είχε η ξεχωριστή καμπάνια που λάνσαρε η ΑΧΑ, Ο Σεισμός έρχεται εκεί που δεν το περιμένεις!

Δείτε το video εδώ:

Η έκθεση ολοκληρώνει τη λειτουργία της για φέτος την Κυριακή 30 Ιουνίου και ανανεώνει το ραντεβού της για την επόμενη σχολική χρονιά!

Πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα gnhm.gr.

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης: κάθε Σάββατο και Κυριακή 10:00 - 14:30

Κόστος εισιτηρίου: 6 ευρώ για ενήλικες και 4 ευρώ για παιδιά

*Πηγή: http://www.earthquakes.gr/loc_eq/earthquakes-greece.asp?opt=m5

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Groupama: Βραβεύεται στα Corporate Superbrands Greece 2018-19

Η Groupama Ασφαλιστική αναγνωρίστηκε ως μία από τις κορυφαίες εταιρικές επωνυμίες στην Ελλάδα για το έτος 2018 - 2019, στο...

Close