Αύξηση +9% στη φετινή παραγωγή ασφαλίστρων (νέα έκδοση)

24 Νοεμβρίου 2021

Αύξηση +68% στις ασφαλίσεις συνδεδεμένες με επενδύσεις

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών δημοσιεύει τη συνολική παραγωγή ασφαλίστρων Ιανουαρίου - Οκτωβρίου 2021 σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2020:

Σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς, αθροίζονται στον ίδιο λογαριασμό: α) η παραγωγή ασφαλίστρων περιοδικών καταβολών εντός του έτους και β) το 1/10 της παραγωγής ασφαλίστρων των εφάπαξ καταβολής συμβολαίων.

Στα δύο γραφήματα που ακολουθούν παρουσιάζεται η εξέλιξη της παραγωγής ασφαλίστρων ανά μήνα, ξεχωριστά για τις ασφαλίσεις Ζωής και τις ασφαλίσεις κατά Ζημιών.

Παρακάτω καταγράφονται τα αποτελέσματα μηνός Οκτωβρίου του 2021 καθώς και η μεταβολή τους έναντι των αντίστοιχων του Οκτωβρίου του 2020.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Το 5G ασθενοφόρο που κερδίζει τα πιο κρίσιμα λεπτά

- Use case απομακρυσμένης εξέτασης ασθενή, μέσω COSMOTE 5G, κατά τη διακομιδή του από το ΕΚΑΒ - Παρουσίαση των δυνατοτήτων...

Close