Skip to content

Βιώσιμο Σύστημα Υγείας και Ψηφιακός Μετασχηματισμός με οδηγό την εξέλιξη της πανδημίας

Μία πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιριών και ΕΠΕ με την υποστήριξη της INTERAMERICAN και της Philips

Διαδικτυακή συζήτηση ευρύτερου ενδιαφέροντος για τα Συστήματα Υγείας και τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό στην Υγεία, με γνώμονα την αποτελεσματική αντιμετώπιση υγειονομικών κρίσεων, οργανώνεται την προσεχή Τετάρτη 25 Νοεμβρίου (3:30–5:00μ.μ.). Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ με τη σύμπραξη της INTERAMERICAN και της Philips. Η διαδικτυακή συζήτηση θα προβληθεί σε livestreaming, σε συνεργασία με τον οργανισμό Μέσων Επικοινωνίας DPG, μέσω του YouTube Channel του cnn.gr.

Ο Σύνδεσμος Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ αποτελεί ανεξάρτητο επιχειρηματικό Σωματείο με σκοπό τη διαφύλαξη και την προαγωγή των κοινών επαγγελματικών συμφερόντων, αλλά και την επίλυση ζητημάτων των εταιρειών μελών του από νομική, οικονομική και κοινωνική άποψη, στο πλαίσιο της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας μας. Ο Σύνδεσμος επιζητεί να συμβάλει στην ανάπτυξη ενός εξαιρετικά επίκαιρου προβληματισμού, μέσα από την εν λόγω διαδικτυακή συζήτηση, για τη βιωσιμότητα των συστημάτων υγείας και τη μετάβαση σε μια εποχή καθοριστικής εφαρμογής της τηλεϊατρικής.

Η INTERAMERICAN, έχοντας ως αποστολή της να «βοηθά τους ανθρώπους να ζουν πιο ασφαλείς, περισσότερο και καλύτερα» με τις υπηρεσίες της στον τομέα της υγείας και ευζωίας, με το χαρακτηριστικό του «ψηφιακού ασφαλιστή», υποστηρίζει αυτή την πρωτοβουλία, με σκοπό την αντιμετώπιση καταστάσεων όπως αυτή της πανδημίας με ανάδειξη λύσεων. Αντιστοίχως, η Philips, αξιόπιστος ηγέτης στον τομέα της τεχνολογίας υγείας για περισσότερο από 90 χρόνια, διαθέτει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και υπηρεσιών, οι οποίες μπορούν να υποστηρίξουν αποτελεσματικά τα συστήματα υγείας. Με τις ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής τεχνολογίας, αποδεικνύει στην πράξη ότι πάντα υπάρχει τρόπος για μια καλύτερη και πιο ποιοτική ζωή για όλους, ιδιαίτερα σε αυτές τις εποχές έντονων προκλήσεων εν μέσω πανδημίας.

Για τους λόγους αυτούς, στη διαδικτυακή συζήτηση έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν σημαντικά πρόσωπα, που αναμένεται να φωτίσουν τον δρόμο για βιώσιμες λύσεις στην υγεία και για τον ψηφιακό μετασχηματισμό στον τομέα, που έχει ξεκινήσει.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι του cnn.gr Νατάσσα Σπαγαδώρου ως κεντρική συντονίστρια της συζήτησης και o Δημήτρης Μαλλάς, με τη συμμετοχή του Προέδρου του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών και ΕΠΕ, Σίμου Αναστασόπουλου στη θεματική ροή, που θα αναπτυχθεί σχετικά με:

  • τα Βιώσιμα Συστήματα Υγείας και την αναγκαιότητα ευρύτερων συμπράξεων
  • τη διαχείριση Υγειονομικών Κρίσεων, με αφορμή την πανδημία
  • την Ψηφιακή Τεχνολογία στην Πρωτοβάθμια Υγεία
  • τη δυναμική αξία εφαρμογής της Τηλεματικής στην Υγεία.

Συνομιλητές σε αυτή την πρωτοβουλία θα είναι οι Βασίλης Κοντοζαμάνης, Υφυπουργός Υγείας, Γιώργος Γεωργαντάς, Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γκίκας Μαγιορκίνης, Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογικής ΕΚΠΑ, Δημήτρης Παπαστεργίου, Πρόεδρος ΚΕΔΕ – Δήμαρχος Τρικκαίων, Γιάννης Καντώρος, Διευθύνων Σύμβουλος INTERAMERICAN, Παναγιώτης Μπαράς,Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Philips Hellas S.A. και Γιώργος Βελιώτης, Γενικός Διευθυντής Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας INTERAMERICAN και Πρόεδρος του EURAPCO Health Group.

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συζήτησης μπορούν οι αναγνώστες να στέλνουν τις ερωτήσεις τους στο email health@cnn.gr.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *