Βραβείο EKE στην Μαριάννα Πολιτοπούλου και την NN Hellas

27 Ιουνίου 2019

Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος ΝΝ Hellas

Το ελληνικό βραβείο Capital Link CSR Leadership Award 2019” απονεμήθηκε στην κα Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο της ΝΝ Ηellas, ως αναγνώριση της συμβολής της στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς, την ενίσχυση της κοινωνικής ευημερίας και την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας, στο πλαίσιο του 9ου Ετήσιου Συνεδρίου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) της Capital Link, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα.

Σκοπός του Συνεδρίου με τίτλο «Επενδύσεις, Εξωστρέφεια & Κοινωνική Υπευθυνότητα: Πυλώνες για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη», ήταν να παρουσιάσει και να αναδείξει τις πιο σημαντικές ενέργειες και προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας Ελληνικών και διεθνών εταιρειών για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.

Παραλαμβάνοντας το ελληνικό βραβείο “Capital Link CSR Leadership Award”, η κα Πολιτοπούλου δήλωσε: «Η συγκεκριμένη βράβευση είναι ιδιαίτερη τιμή για εμένα. Δεν αποτελεί προσωπική επιτυχία, αλλά ανήκει σε όλους μας στην ΝΝ Ηellas, που μοιραζόμαστε κοινό όραμα και αξίες. Η υλοποίηση προγραμμάτων, όπως το “Ideas that Change Us”, οι δράσεις που οργανώνουμε με το Junior Achievement Greece, η Χρυσή Χορηγία της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς οι υπόλοιπες πρωτοβουλίες στήριξης, αποδεικνύουν την έμπρακτη προσφορά μας στην κοινωνία και την έμφαση που δίνουμε στην ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας. Είμαι πολύ υπερήφανη που καταφέραμε να κάνουμε βίωμα τις αξίες μας «Νοιαζόμαστε, Είμαστε ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», υλοποιώντας παράλληλα μία ολιστική προσέγγιση υπευθυνότητας στην επιχειρηματική μας λειτουργία».

(Κεντρική φωτό: Από αριστερά προς τα δεξιά: Όλγα Μπορνόζη, Managing Director, Capital Link, Jeremy Downward, member of the board of the Hellenic Initiative (THI) και Executive Director, Aristeus Financial Services Ltd, Μαριάννα Πολιτοπούλου, Πρόεδρος & Διευθύνουσα Σύμβουλος ΝΝ Hellas, Νίκος Μπορνόζης, Πρόεδρος, Capital Link)

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Εθνική Ασφαλιστική: Εστιάζει στις απαιτήσεις του μέλλοντος

Η πρόβλεψη, η πρόληψη και η εξατομικευμένη κάλυψη είναι τα τρία στοιχεία που θα κυριαρχήσουν στις ασφάλειες του μέλλοντος, σύμφωνα...

Close