Γιατί η ασφάλεια κατοικιδίου σε αφορά;

10 Αυγούστου 2022

Τα κατοικίδιά μας είναι τα παιδιά μας, μαζί μας νιώθουν ασφάλεια και θαλπωρή. Και ποιος γονιός δε θέλει να εξασφαλίζει μια ζωή, όσο πιο ποιοτική γίνεται; Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανταποδώσετε αυτήν την γεμάτη φροντίδα ανιδιοτελή αγάπη που σας δίνουν τα κατοικίδιά μας, απαλλάσσοντας έτσι και εσάς, αλλά και αυτά, από δυσάρεστες καταστάσεις, όπως και πολλά έξοδα.

Είναι γνωστό πως η ανάγκη να είναι κανείς ασφαλισμένος πλέον είναι ευρέως διαδεδομένη, σε βαθμό όπου δεν είναι λίγες οι χώρες που καθιστούν την ασφάλιση υποχρεωτική βάση νόμου. Φυσικά αυτό βγάζει νόημα από κάθε άποψη, ιδίως από τη στιγμή που τα οικονομικά οφέλη είναι τόσα πολλά, που προσφέρουν πολύ μεγάλη ανακούφιση και σιγουριά στους ασφαλισμένους όταν προκύψει οποιαδήποτε ανάγκη. Δυστυχώς, όμως, ακόμη δεν έχουμε ασπαστεί τη νοοτροπία ασφάλισης των κατοικίδιων ζώων μας, ενώ είναι εξίσου απαραίτητη με τη δική μας. Το υψηλό κόστος αρκετών ιατρικών εξόδων που αφορούν τα κατοικίδιά μας καθιστούν αδύνατο το να μπορεί ο κάθε ιδιοκτήτης να ανταπεξέλθει οικονομικά σε αυτά, με συνέπεια πολλές φορές να αμελούνται υποχρεώσεις και να μη φροντίζουμε τα ζωάκια μας όπως τους αξίζει.

Για να απαλλαχτείτε από αυτό το βάρος λοιπόν και παράλληλα να νιώθετε την ίδια σιγουριά για την υγεία των σκύλων σας με τη δική σας, σας παραθέτουμε επιχειρήματα που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τα οφέλη της ασφάλισης των κατοικίδιών σας.

 • Ψυχική ηρεμία

Με 1 στα 3 κατοικίδια να χρειάζονται θεραπεία έκτακτης ανάγκης κάθε χρόνο, κάτι αρκετά στρεσογόνο, η ασφάλισή τους, μας παρέχει όλα τα μέσα που χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα τους. Όταν έχουμε προνοήσει για το «χειρότερο» και έχουμε τα μέσα να το αντιμετωπίσουμε, μπορούμε να είμαστε και πιο σίγουροι, άρα και πιο ήρεμοι. Με την ασφάλιση του κατοικίδιού μας μπορούμε να κοιμόμαστε με ήσυχο πλευρό, αφού οτιδήποτε και να συμβεί, θα του παρέχουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα.

 • Ισχυρή εξοικονόμηση χρημάτων

Μια απλή εξέταση στον κτηνίατρο μπορεί να έχει κόστος ύψους μέχρι και 60 ευρώ. Πέραν των τακτικών επισκέψεων που είναι γύρω στις δύο με τρεις το χρόνο, μπορεί να προκύψει οποιαδήποτε άλλη ανάγκη να επισκεφτούμε το κτηνιατρείο. Και πολλές φορές, σε περιπτώσεις ακραίων ατυχημάτων ή ασθένειας, τα κόστη μπορούν να αγγίξουν ακραία ποσά, από 400 ευρώ έως και τα 3,000 ευρώ. Μιλάμε για πολύ σοβαρά ποσά, που πολύς κόσμος δεν έχει τη δυνατότητα να διαθέτει. Εδώ είναι που η ασφάλεια των κατοικιδίων έρχεται σαν σωτήρας, αφού τα μηνιαία έξοδα για την κάλυψή της μπορούν να ξεκινούν από μόλις 15 ευρώ, καθοριζόμενη πάντα από παράγοντες όπως τη ράτσα, την ηλικία, το βάρος και κυρίως την ασφαλιστική εταιρεία που έχετε επιλέξει.

 • Υγιέστερα κατοικίδια ζώα

Έχουμε καταλάβει μέχρι στιγμής πως ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο μας δίνει τόσο οικονομική σιγουριά, όσο και ανακούφιση. Με την κτηνιατρική να αναπτύσσεται όλο και πιο πολύ τα τελευταία χρόνια, υπάρχει πλέον η δυνατότητα θεραπείας για αρρώστιες που μέχρι και πρόσφατα ήταν αδύνατες. Λαμβάνοντας αυτό υπ’ όψη, είναι λογικό επόμενο για έναν ιδιοκτήτη που έχει ασφαλίσει το κατοικίδιό του να ανταπεξέρχεται πολύ πιο υπεύθυνα και ολοκληρωμένα στην κτηνιατρική φροντίδα του, με αποτέλεσμα το σκυλάκι του να είναι πιο υγιές από ποτέ.

 • Και κάτι τελευταίο

Κάθε 6 δευτερόλεπτα ανά τον κόσμο, ένας ιδιοκτήτης κατοικίδιου ζώου έρχεται αντιμέτωπος με μια χρέωση στον κτηνίατρο άνω των 1,000 €. Αυτό δυστυχώς, πολλές φορές, μπορεί να προξενήσει μεγάλο διχασμό στον ιδιοκτήτη, όταν δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα να ανταπεξέλθει οικονομικά σε αυτές τις ανάγκες, καθιστώντας αμφίβολη την εξασφάλιση υγείας του κατοικιδίου του. Σκεφτείτε λοιπόν, πόσο ωφέλιμη μπορεί να είναι η ασφάλισή του, που μπορεί να μας σώσει το κατοικίδιο από πολύ κρίσιμες καταστάσεις, και διχασμούς που δε θα έπρεπε να μας βασανίζουν.

Τώρα που ξέρουμε τα οφέλη που προσφέρει η ασφάλεια του κατοικιδίου στις ζωές μας, ας δούμε και τις καλύψεις που παρέχονται μέσα από το πιο καινοτόμο πρόγραμμα της Hoolie Pet Insurance.

Τι καλύπτει το πρόγραμμα Pluto;

Τώρα το πρόγραμμα Pluto καινοτομεί καλύπτοντας  Ιατροφαρμακευτικές Δαπάνες, Αγωγή ή Χημειοθεραπείες χωρίς την προϋπόθεση διανυκτέρευσης του κατοικιδίου σε πιστοποιημένη κλινική ή κτηνίατρο.

 • Κάλυψη εξόδων από ασθένεια ή τραυματισμό
 • Φάρμακα (Συνταγογραφούμενα)
 • Αποκατάσταση
 • Ελεύθερο Δίκτυο
 • Δωρεάν Κάλυψη Κουταβιών
 • Αστική Ευθύνη Ιδιοκτήτη Κατοικιδίου
 • Νομική Προστασία Ιδιοκτήτη Κατοικιδίου
 • Οδοντιατρική κάλυψη (λόγω τραυματισμού ή ατυχήματος)
 • Διαγνωστικός έλεγχος
 • Χειρουργεία
 • Διαταραχές των ματιών
 • Στείρωση (λόγω διαβήτη)
 • Ορμονικές θεραπείες
 • Απεικόνιση
 • Δερματικές παθήσεις και αλλεργίες
 • Κάλυψη "Αποχαιρετισμού" & Στήριξη φιλοζωικών Σωματείων
 • Καισαρική και ότι σχετικό με μαιευτική
 • Περίοδος αναμονής για εξαγορά/ακύρωση από άλλη εταιρεία
 • Επείγοντα & Νοσηλεία
 • Χειρουργικές επεμβάσεις αρθρώσεων (με αναμονή ασθένειας)

Και όλα αυτά, μόλις από 90 ευρώ το εξάμηνο, μόνο με την Hoolie!

         Λίγα λόγια για τη Hoolie  
-Η προστασία ζώων είναι στο DNA μας
-Η Hoolie είναι κατασκευαστής για ένα σκοπό, αναμφισβήτητα διαφορετικό
-Η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία κατοικιδίων ζώων στην ελληνική αγορά
-100% αντασφαλισμένη στην ETU Δανίας με εμπειρία σε πάνω από εφτά διαφορετικές χώρες
-Το όραμα μας να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ζωή για κάθε ζώο  

Ο Bill Murray έχει πει χαρακτηριστικά “Είμαι καχύποπτος όταν ένας άνθρωπος δε συμπαθεί τα σκυλιά, αλλά εμπιστεύομαι το σκύλο που δε συμπαθεί κάποιον άνθρωπο»

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας. Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Έρευνα EY: Προτεραιότητα η εφαρμογή του 5G για τις επιχειρήσεις

Το 85% των ερωτηθέντων εκτιμούν ότι η παγκόσμια υγειονομική κρίση αυξάνει το ενδιαφέρον για το 5GΤο 56% θα επενδύσουν στο...

Close