Skip to content

Μέλη Ε.Ε.Α.: Επαναπιστοποίηση 2020 με 10 ευρώ ανα σεμινάριο

Με προνομιακούς όρους το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σε συνεργασία με το Ε.Ι.Α.Σ. διασφάλισε για τους Ασφαλιστικούς Διαμεσολαβητές μέλη του να συμπληρώσουν τις ώρες που τους λείπουν στην «επανεκπαίδευση του 2020» με κόστος 10 ευρώ ανά σεμινάριο.

Τα σεμινάρια είναι στη διάθεση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών προκειμένου να μπορέσει ο κάθε ενδιαφερόμενος μέχρι την Τετάρτη 30 Ιουνίου που δόθηκε η παράταση να μπορέσει να καλύψει τις ώρες που χρειάζεται.

Επισημαίνεται ότι μετά το πέρας των συγκεκριμένων σεμιναρίων για τις ώρες του 2020, οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές οφείλουν να συμπληρώσουν και τις ώρες επαναπιστοποίησης για το 2021  με διαφορετικά προγράμματα και να μην παραβλέψουν την υποχρέωσή τους.

Για Συμμετοχή στα Σεμινάρια Επαναπιστοποίησης 2020

Οι ενδιαφερόμενοι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές με εκκρεμότητες ωρών στην επαναπιστοποίηση του 2020, θα συμπληρώνουν τη φόρμα συμμετοχής που ακολουθεί παρακάτω, θα δηλώνουν ότι είναι μέλη του Ε.Ε.Α. οπότε θα πληρώνουν την προνομιακή τιμή των 10 ευρώ ανά σεμινάριο.

Πληροφορίες εγγραφής και εκπαιδευτικές οδηγίες αποτελεσματικής παρακολούθησής τους, σε περιβάλλον e-learning, μπορείτε να λαμβάνετε από την ιστοσελίδα του Ε.Ι.Α.Σ., (Διαβάστε περισσότερα), ή κατόπιν επικοινωνίας με τη Γραμματεία, στους αρ. τηλ. 210.92.19.660 & 684, καθημερινά μεταξύ των ωρών 09.30 – 19.30 ή στο email: eiasinfo@eias.gr.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *