Γ. Χατζηθεοδοσίου για Cosmote Insurance: «Οι ασφαλιστές αντιδρούν»

12 Δεκεμβρίου 2018

Με τον πιο δημοκρατικό τρόπο, δηλαδή με την κατάθεση της γνώμης τους σε σχετική έρευνα του insurance-eea.gr –και μάλιστα σε δείγμα μεγαλύτερο και από των δημοσκοπήσεων- διατυπώθηκε η σθεναρή αντίδραση των ασφαλιστών απέναντι στα σχέδια της Cosmote.

Όταν σε σύνολο 1.333 απαντήσεων στο ερώτημα αν πρέπει να υπάρξει συλλογική αντίδραση της διαμεσολάβησης για την Cosmote Insurance, το 88,2% απαντά θετικά και μόλις το 9,3% αρνητικά, καταλαβαίνει και ο πλέον αδαής ότι η πρόθεση της εταιρείας για πώληση ασφαλιστικών προϊόντων θα την φέρει αντιμέτωπη με την συντριπτική πλειοψηφία των ασφαλιστών.

Ο σχεδιασμός της συγκεκριμένης εταιρείας γίνεται με τρόπο «νόμιμο αλλά όχι ηθικό», κάτι που δίκαια ξεσήκωσε τις αντιδράσεις ενός ολόκληρου κλάδου. Οι σύλλογοι των διαμεσολαβούντων, με την υποστήριξη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, απέδειξαν έμπρακτα ότι απηχούν τις απόψεις της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Ο κλάδος, στο σύνολο του, είναι σε θέση να αποδείξει ότι οποιοσδήποτε επιχειρήσει να κλέψει το ψωμί των διαμεσολαβούντων θα πληρώσει το ανάλογο τίμημα, πάντα στο πλαίσιο της νομιμότητας και των επιλογών που δίνονται από τις περιστάσεις.

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου
Πρόεδρος Ε.Ε.Α.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Γ. Καντώρος: «Tα DRGs ίσως φέρουν σύμπραξη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα»

Στη θεματολογία του Συνεδρίου που οργάνωσε η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος στις 7 Δεκεμβρίου για την Υγεία, με θέμα «Εστιάζοντας στις...

Close