Δείκτης Φερεγγυότητας 206% για την Ορίζων

24 Απριλίου 2019

Η Ορίζων Ασφαλιστική ανακοίνωσε ότι για το έτος 2018, ο Δείκτης Φερεγγυότητας SCR της Εταιρείας ανέρχεται σε 206,44% και ο Δείκτης Ελάχιστης Κεφαλαιακής Επάρκειας MCR  ανέρχεται σε 205,81%.

Στόχος της εταιρείας, είναι, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία, να διατηρήσει την αξία και την αξιοπιστία της, ταυτόχρονα με τη συστηματική και ορθολογική ανάπτυξη στο ελεύθερο δίκτυο συνεργατών.

Στους επαγγελματίες που την εμπιστεύονται προσφέρει, πέραν της φερεγγυότητας, καινοτόμες λύσεις σε όλους τους κλάδους που δραστηριοποιείται, καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο τις ανάγκες των πελατών, επιδιώκοντας να απολαμβάνουν όλοι τη μέγιστη εξυπηρέτηση μέσα από την ανθρωποκεντρική της φιλοσοφία.

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Αιμοδοσία από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Interlife

Με στόχο την προώθηση του Εθελοντισμού και στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης «προσφέρω …αλλιώς» που υλοποιεί η INTERLIFE,...

Close