Skip to content

Διάκριση για την Cover Insurance από την AIG

Την Cover Insurance για τα παραγωγικά και ποιοτικά της αποτελέσματα βράβευσε στις 31 Μαρτίου 2021 η AIG, στο πλαίσιο της εκδήλωσής της για τον εορτασμό των 70 χρόνων παρουσίας της στην Ελλάδα.

Ειδικότερα η Cover Insurance, με επικεφαλής τον κ. Σ. Κιούκα, ιδρυτή και Γενικό Διευθυντή της εταιρείας και τον Γιάννη Κιούκα, που εκπροσωπεί τη δεύτερη γενιά ασφαλιστών στην εταιρεία και έχει αναλάβει τη Διεύθυνση του χαρτοφυλακίου Γενικών και Ειδικών Κινδύνων, έλαβε τιμητική διάκριση για την μικτή παραγωγή της.

Μιλώντας σχετικά με τη συνεργασία των δύο εταιρειών που χρονικά εκτείνεται σε περισσότερο από μία δεκαετία ο κ. Σ. Κιούκας τονίζει ότι  “η AIG αποτελεί ένα διαχρονικό και φερέγγυο ασφαλιστικό οργανισμό. Η παραγωγική σχέση της AIG με την Cover Insurance ξεκινά το 2009. Μία σχέση δημιουργική στηριγμένη σε αμφίδρομη υπεύθυνη στάση και συνέπεια. Η εξειδικευμένη γνώση και η τεχνογνωσία του ανθρώπινου δυναμικού σας έρχεται να ενισχύσει και να συμπληρώσει την ολοένα αυξανόμενη ποιοτικά και ποσοτικά σχέση μας. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία και ελπίζουμε η συνεργασία μας να οδηγηθεί σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο”.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *