Skip to content

Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας από NN Hellas & ΣΕΝ/JA Greece

Έχοντας πάντα ως στόχο τη στήριξη της νεανικής επιχειρηματικότητας και τη δημιουργία εκπαιδευτικών ευκαιριών για τη μαθητική κοινότητα, η NN Hellas διοργανώνει το Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας, για τέταρτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece.

Πρόκειται για έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό, μέλος του παγκόσμιου φορέα Junior Achievement Worldwide, ο οποίος υλοποιεί προγράμματα στην Ελλάδα, που εστιάζουν στην εισαγωγή των εφήβων στις βασικές έννοιες της επιχειρηματικότητας, μέσα από μία βιωματική μαθησιακή διαδικασία.

Η NN Hellas, αλλά και ο Όμιλος ΝΝ διεθνώς, ενισχύουν τις δράσεις του ΣΕΝ από το 2015, συνδιοργανώνοντας το Διαγωνισμό Κοινωνικής Καινοτομίας, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα σε νέους να αναπτύξουν κριτική σκέψη και να εξοικειωθούν με τη λειτουργία των επιχειρήσεων σήμερα. Κατά τη διάρκειά του, ομάδες 15-18 ετών, καλούνται να αναπτύξουν καινοτόμες προτάσεις, οι οποίες δίνουν λύσεις σε σύγχρονα κοινωνικά προβλήματα.

Τα στελέχη της NN Hellas συμμετέχουν ως σύμβουλοι ή ως κριτές. Μεταδίδοντας τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους, λειτουργούν υποστηρικτικά προς τους μαθητές  και τη μετέπειτα σταδιοδρομία τους.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *