Skip to content

Διαδικτυακή εκδήλωση της Designia Insurance Agents για τους συνεργάτες της

Αγκαλιάζοντας τους ανθρώπους του δικτύου της και ανακοινώνοντας περαιτέρω αναβαθμίσεις στη λειτουργία της, η Designia Insurance Agents καλωσόρισε με αισιοδοξία και δυναμισμό τη νέα χρονιά, σε ειδική διαδικτυακή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου.  

Η εταιρεία εγκαινίασε το 2022 επιβραβεύοντας τους συνεργάτες της και αναδεικνύοντας τις προσπάθειές τους: σε μια πολύ δύσκολη χρονιά, οι άνθρωποι του δικτύου της Designia Insurance Agents πέτυχαν αρκετά υψηλούς δείκτες διατηρησιμότητας, εξασφαλίζοντας μάλιστα και αύξηση παραγωγής. Χάρη στο έργο τους, διατηρήθηκε η ποιοτική διασπορά του χαρτοφυλακίου της εταιρείας (65% ασφάλειες ζωής, 20% γενικές ασφάλειες και 15% ασφάλειες αυτοκινήτου), ενώ νέοι συνεργάτες προστέθηκαν στο δυναμικό της. 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ανακοινώθηκαν αναβαθμίσεις στον κανονισμό πωλήσεων της εταιρείας, που περιλαμβάνουν σημαντικές βελτιώσεις των αμοιβών. Παράλληλα, ανακοινώθηκε η δημιουργία ομαδικού συμβολαίου συνεργατών αλλά και η διεξαγωγή διαγωνισμού πωλήσεων με έπαθλο ταξίδι στο Άμστερνταμ. 

Ο Νίκος ΚάρκουλαςΔιευθυντής Ανάπτυξης Δικτύων της Designia Insurance Agents, δήλωσε σχετικά: «η Designia Insurance Agents υποδέχθηκε το 2022 με ένα μεγάλο χειροκρότημα στους συνεργάτες του δικτύου της, για τα αξιοσημείωτα αποτελέσματα που έφεραν σε μια περίοδο δύσκολη για όλους. Χάρη στις δικές τους προσπάθειες, κατορθώσαμε να παραμείνουμε ψηλά αλλά και να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή κάλυψη στους πελάτες μας. Με τη δική τους συνεισφορά, αλλά και με μια σειρά από βελτιώσεις που φέρνουμε, είμαι αισιόδοξος ότι το 2022 θα είναι μια χρόνια που θα διατηρηθεί η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας και θα χαρακτηριστεί από σημαντικές επιτυχίες».

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *