Skip to content

Διαδικτυακή εκδήλωση Money Master Kids Greece

Με μεγάλη χαρά και προσμονή ανακοινώνουμε το 1ο MMK GREECE OPEN DAY, ένα διαδικτυακό event του Παγκόσμιου μη κερδοσκοπικού οργανισμού Money Master Kids, με σκοπό να παρουσιάσει τα προγράμματα επιμόρφωσης Χρηματοοικονομικού Αλφαβητισμού και δεξιοτήτων που παρέχει δωρεάν σε παιδιά, προγράμματα που έχουν σχεδιαστεί με πολύ αγάπη από την Ιδρύτρια Sunny Istar Lee και την ομάδα των εξαιρετικών εθελοντών του οργανισμού σε όλον τον κόσμο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021 & ώρα 19:00 – 20:00 και θα μεταδοθεί με Livestreaming.

“Μια μητέρα διδάσκει τα παιδιά της να ζουν, αλλά μια μαμά αετών διδάσκει τα παιδιά της να πετάνε ψηλά!”: Sunny Istar Lee

Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον και μοναδικό στο είδος του event, που θα δώσει την ευκαιρία σε γονείς και παιδιά να μάθουν για τα Δωρεάν Προγράμματα του Οργανισμού μέσα από μια πλειάδα καταξιωμένων Ελλήνων κ ξένων ομιλητών, που τον ενισχύουν με την δράση τους εθελοντικά από την ίδρυσή του.

Ο στόχος των προγραμμάτων αφορά στην ανάπτυξη δεξιοτήτων ζωής όπως η ανάπτυξη οικονομικών δεξιοτήτων, δεξιοτήτων ηγεσίας και ανάληψης ευθύνης αλλά και τη συμμετοχή του παιδιού στην καθημερινή ρουτίνα της οικογένειας.

Παράλληλα διδάσκεται η ουσία της στοχοθεσίας στην καθημερινότητα, αλλά και η αξία της επίτευξης των στόχων για μια ζωή ευτυχίας και χαράς, αξίες που θα πάρουν μαζί τους καθώς μεγαλώνουν.

[box]Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη για το κοινό και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους δωρεάν εδώ[/box]

 

Συμμετέχοντες & Πρόγραμμα 1ου MMK GREECE OPEN DAY

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει με καλωσόρισμα και ομιλίες από εκλεκτούς καλεσμένους ομιλητές, θα συνεχίσει με παρουσίαση του οργανισμού Money Master Kids και την παρουσία σε παγκόσμιο επίπεδο και θα ολοκληρωθεί με ανακοινώσεις και νέα της ομάδας MMK GREECE. Συγκεκριμένα συμμετέχουν:

Sunny Istar Lee: Ιδρύτρια του Οργανισμού MONEY MASTER KIDS

Κωνσταντίνος Καλογήρου : National Ambassador of MMK GREECE, Board Member MMK , Ασφαλιστικός σύμβουλος, PFA, IRMA

Κάρολος Μαρκουϊζος : Ασφαλιστικός Σύμβουλος ζωής – Εθελοντής Αγάπης

Άννα Σκάρπα : Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Bonnie Godsman : President of FINSECA, CEO GAMA GLOBAL, National Ambassador of MMK USA

Παναγιώτης Λελεδάκης, Founder & CEO IFAAcademy – Board Member MMK

Αργυρώ Παπαδουλάκη, Volunteer Teacher MMK Greece / Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Διονύσης Χριστοδούλου: Director of MMK Club Greece, Volunteer Teacher MMK Greece / Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Χριστίνα Φυτέα : Ιδιοκτήτρια Ασφ. Γραφείου ΠΑΡΟΝ και Συντονίστρια Ασφαλιστικών Πρακτόρων, Γεν. Γραμματέας Εθνικού Επιμελητηριακού Δικτύου Ελληνίδων Γυναικών Επιχειρηματιών (ΕΕΔΕΓΕ) & Πρόεδρος της Επιτροπής Γυναικείας Επιχ/ας ΕΕΑ.

Μαρία Κάπαρη: Wellbeing Women Trainer & Marketing Coordinator.

Σοφία Σικοτάκη : City Ambassador of MMK Greece, General manager at Apollon SA Insurance Brokers.

Ειδική συμμετοχή στα Money Master Kids και Star Ambassadors του οργανισμού, Αρετή και Φώτης!

Την εκδήλωση συντονίζει η Αναστασία Κουτσούκου, Trainer MMK Greece , Εκπαιδευτικός / Μεταφράστρια και Business Partner ONESOFT .

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε !

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *