Διαδικτυακή και ζωντανή η φετινή "μίνι" συνάντηση της Ύδρας

17 Σεπτεμβρίου 2021

Η αφίσα της τελευταίας συνάντησης στην Ύδρα που έλαβε χώρα τον Σεπτέμβριο του 2019

Η Διεθνής Συνάντηση Ασφαλιστών & Αντασφαλιστών της Ύδρας διοργανώθηκε αδιαλείπτως από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταρειών Ελλάδος για 21 ολόκληρα χρόνια. Πέρυσι ωστόσο η πανδημία εμπόδισε την διεξαγωγή της και δυστυχώς το ίδιο ισχύει και για φέτος.

Ωστόσο, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει την επαφή με το θεσμό και το κοινό του, η Ένωση σκέφτηκε τη φετινή χρονιά να διοργανώσει μια ανοιχτή σε όλους, ζωντανή διαδικτυακή εκδήλωση, σε απευθείας σύνδεση με την Ύδρα, με επίκαιρο θέμα τους μεγάλους συστημικούς κινδύνους που απειλούν την ανθρωπότητα και το ρόλο της ασφάλισης απέναντι σε αυτούς.

Είναι μια καλή ευκαιρία για όσους ενδιαφέρονται, να παρακολουθήσουν μια συζήτηση ενδεικτική του επιπέδου και των εργασιών του συνεδρίου που κατά κύριο λόγο απευθύνεται σε μεσαία και ανώτερα στελέχη εταιρειών. Και αυτό γιατί κύριος σκοπός της συνάντησης είναι να φέρει κοντά, με αφορμή το συνέδριο, ασφαλιστές και αντασφαλιστές προκειμένου να καλιεργήσουν το έδαφος στις συνεργασίες μεταξύ τους. 

Σε κάθε περίπτωση, φέτος, μια γεύση από τη διεθνή ασφαλιστική συνάντηση της Ύδρας μπορούν να πάρουν όλοι όσοι πραγματοποιήσουν μια απλή εγγραφή πατώντας εδώ.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 και από τις 12.00 έως τις 13.30, θα πραγματοποιηθεί webinar με τίτλο "Η Πανδημία σε σύγκριση με άλλους συστηματικούς κινδύνους. Ο ρόλος της ασφάλισης." («Pandemics vis a vis other systemic risks. The role of insurance»)

Ομιλητές στη διαδικτυακή εκδήλωση θα είναι οι :

• Thilo Herrmannsdörfer, Market Head P&C Greece, Cyprus, Malta, Turkey, Director, Reinsurance της Swiss Re.

• Olav Jones, Deputy Director General/ Director, economics & finance της Insurance Europe

• Andreas Voßberg, Senior Underwriter, Central, Eastern and Southern Europe της Munich Re

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο Πρόεδρος της ΕΑΕΕ κ. Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου.

Οι διακεκριμένοι ομιλητές θα ανταλλάξουν απόψεις για το τι σημαίνει «συστημικός» κίνδυνος, ποιοι είναι οι συστημικοί κίνδυνοι για την ασφαλιστική αγορά, ποια είναι τα χαρακτηριστικά τους, ποιος ο ρόλος της ασφαλιστικής αγοράς στην κάλυψή τους και πολλά άλλα ενδιαφέροντα ζητήματα.

Σκοπός της διαδικτυακής αυτής εκδήλωσης δεν είναι φυσικά να υποκαταστήσει τη Συνάντηση Ασφαλιστών & Αντασφαλιστών, αλλά να λειτουργήσει ως γέφυρα για την επόμενη διοργάνωση, η οποία όλοι ευελπιστούμε να γίνει με φυσική παρουσία του χρόνου τον Σεπτέμβριο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά. Δυστυχώς, επειδή πρόκειται για ζωντανή μετάδοση και διάλογο μεταξύ των ομιλητών, η ταυτόχρονη μετάφραση δεν ήταν δυνατή. Το UW ωστόσο θα είναι παρών και θα σας μεταφέρει όλα όσα αξίζει να γνωρίζετε. Μείνετε Συντονισμένοι!

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
ΠΟΑΔ: Χρόνια Πολλά στις Σοφίες, Χρόνια Πολλά στους Ασφαλιστές!

Σοφία, είναι η κυρίαρχη ιδιότητα που αποδέχονται οι Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές για τη δύναμη που δημιούργησε την πλάση γύρω μας και...

Close