Διαμαρτυρία έξω από τράπεζες από τους Διαμεσολαβητές Καβάλας

3 Νοεμβρίου 2016

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Ίωνος Δραγούμη και εν συνεχεία έξω από το αντίστοιχο της Τράπεζας Πειραιώς επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καβάλα, πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί τα μέλη της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της Π.Ε. Καβάλας.

Η παράσταση διαμαρτυρίας αφορούσε την καταγγελία ΑΦΕΝΟΣ στην τακτική που εφαρμόζουν οι τέσσερις κυρίως συστημικές τράπεζες έναντι των δανειοληπτών και των επαγγελματιών που συναλλάσσονται με αυτές, όπου με παραπλανητική πολιτική, προσπαθούν να πείσουν τον Δανειολήπτη να ασφαλίζεται υποχρεωτικά και μόνο στις συνεργαζόμενες με τις τράπεζες Ασφαλιστικές Εταιρίες αποφεύγοντας να ενημερώνουν το αναφαίρετο δικαίωμα της απολύτου επιλογής από τον υποψήφιο-δανειολήπτη για το Ασφαλιστικό Φορέα ή Διαμεσολαβητή για τη σύναψη των συμβολαίων του ΚΑΙ ΑΦΕΤΕΡΟΥ, στα διάφορα κωλύματα αλλά και αναίτιες δικαιολογίες όπου εγείρουν τραπεζικά στελέχη όταν ο δανειολήπτης τους προσκομίζει έγκαιρα ασφαλιστήριο συμβόλαιο της δικής του επιλογής.

Στην Στάση Διαμαρτυρίας διανεμήθηκαν άνω των 2.000 εντύπων, όπου αναφέρονται τα δικαιώματα των Δανειοληπτών όσον αφορά τη σύναψη ασφαλιστηρίων συμβολαίων με τις τράπεζες αλλά και τους τρόπους όπου μπορούν να ελέγξουν την παραβατική τους συμπεριφορά αλλά επίσης προβάλλονται και οι διαφορές στο να επιλέξει ο δανειολήπτης για την ασφάλιση της ζωής του ή των περιουσιακών του στοιχείων τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή και όχι την τράπεζα.

Link συνέντευξης του Προέδρου και προβολές από τη Στάση Διαμαρτυρίας

https://www.youtube.com/watch?v=2ytrzRSAtSc

Underwriter Editors

Η συντακτική ομάδα του Underwriter επεξεργάζεται καθημερινά τα δεδομένα της ασφαλιστικής βιομηχανίας και τα παρουσιάζει με τον χαρακτηριστικό της τρόπο: Πρακτικά, Περιεκτικά και επί της Ουσίας.

Underwriter.gr - Το δεξί χέρι του ασφαλιστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ:
Δυναμική συμμετοχή των Θεσσαλονικέων ασφαλιστών στην δράση της ΕΑΔΕ για τον αθέμιτο ανταγωνισμό από τις Τράπεζες

Δυναμική συμμετοχή στην πανελλαδική δράση της ερχόμενης Τρίτης με τον συμβολικό αποκλεισμό Τραπεζών και ενημέρωσης των καταναλωτών για το θέμα του...

Close