Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών στο πλαίσιο της θεσμικής του ιδιότητας και εκπροσώπησης των μελών του ασφαλιστικών διαμεσολαβητών παρακολουθεί το θέμα που έχει ανακύψει στον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης και αφορά τις αυξήσεις των συμβολαίων Υγείας και την ταυτόχρονη από κάποιες ασφαλιστικές εταιρείες προσπάθεια μείωσης των προμηθειών των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.
Το Ε.Ε.Α. πέρα από τις μέχρι σήμερα δημόσιες τοποθετήσεις του, ενέργειες και παρεμβάσεις επιχειρεί να καταγράψει τις απόψεις των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών ως προς τις ενέργειες και δράσεις που οι ίδιοι πιστεύουν ότι ο κλάδος πρέπει να ακολουθήσει στην συνέχεια αντιμετωπίζοντας το οξύ πρόβλημα που δημιουργείται με τα ασφάλιστρα στην Υγεία και με τις προμήθειες των επαγγελματιών.
Στο πλαίσιο αυτό κατάρτισε ένα ενδεικτικό ερωτηματολόγιο όπου ζητείται από τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να απαντήσουν εκφράζοντας τις σκέψεις τους για τα επόμενα βήματα που εκτιμούν ότι πρέπει να γίνουν.
Θα ήταν σημαντική στήριξη στην συγκεκριμένη προσπάθεια του ΕΕΑ να εισέρχονται, όσοι το επιθυμούν στο σύνδεσμο όπου οδηγεί στο ερωτηματολόγιο-“ψηφοφορία”- και να συμμετέχουν.
Για να ψηφίσετε, κάντε κλικ εδώ
Ήδη 1.500 επαγγελματίες ψήφισαν και δήλωσαν την γνώμη τους συμμετέχοντας στο ενδεικτικό ερωτηματολόγιο -ψηφοφορία- για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί από τον κλάδο η μείωση προμηθειών.
Ψηφίστε για να συντελέσετε στην προσπάθεια καταγραφής των απόψεων των επαγγελματιών.




No comment yet, add your voice below!