Skip to content

Διαχείριση Πελατολογίου, Συμβολαίων, Ραντεβού, Ημερολογίου του Διαμεσολαβητή!

Η TechIns έχοντας ως στόχο την συνεχή βελτίωση της ασφαλιστικής αγοράς, συνεχίζει να πρωτοπορεί και να προσφέρει τεχνογνωσία, με αποτέλεσμα ολοένα και μεγαλύτερος αριθμός Ασφαλιστικών Συμβούλων να ενδυναμώνει τα αποτελέσματα του. Έπειτα του επιτυχημένου χρηματοοικονομικού εργαλείου LUX, η TechIns με χαρά σας παρουσιάζει το THETIS CRM, ένα καινοτόμο σύστημα διαχείρισης πελατειακών σχέσεων βασισμένο αποκλειστικά στις ανάγκες του ασφαλιστικού συμβούλου.

Το Thetis CRM θεραπεύει 2 μείζων προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ασφαλιστικός σύμβουλος:
i) Τα μέχρι πρότινος συστήματα είναι δύσχρηστα στην ικανοποίηση των απαιτήσεων του χρήστη αφού δεν προσφέρουν βασικές λειτουργίες για την παρουσίαση την τωρινής κατάστασης του πελατολογίου του, με αποτέλεσμα την αναγκαστική εφαρμογή άλλων τρίτων συστημάτων.
ii) Δεν προσφέρουν διασύνδεση με λειτουργίες άλλων εφαρμογών που χρησιμοποιούνται στην επαγγελματική καθημερινότητα του, όπως ηλεκτρονικό ημερολόγιο, προγραμματισμένες υπενθυμίσεις, κ.α.

Πρέπει να τονιστεί πως το Thetis CRM συγκεντρώνει όλες τις απαραίτητες – και μη – λειτουργίες για την γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική οργάνωση του πελατολογίου του ασφαλιστικού συμβούλου.

Περιληπτικά, το Thetis CRM προσφέρει και συνδυάζει τις παρακάτω δυνατότητες:
i) Αναζήτηση κριτηρίου σε πολλαπλά πεδία του πελατολογίου.
ii) Αποθήκευσης / Μεταβολή Ραντεβού με Πελάτη, με δυνατότητα αντιστοίχισης έξτρα πληροφοριών για αυτόν και αυτό, με σύνδεση με το Google Calendar και εμφάνιση στο ημερολόγιο του κινητού.
iii) Αντιστοίχιση αρχείων με συγκεκριμένο πελάτη.
iv) Σύστημα Παρακολούθησης Συστάσεων.
v) Ολοκληρωτικό Σύστημα Παρακολούθησης Συμβολαιών, με ενημέρωση λήξεων και αντιστοίχιση με τον πελάτη.
vi) Προσωπικό Σύστημα καταγραφής λίστα καθηκόντων, σε διάφορες τάξεις με βάση το ποσοστό ολοκλήρωσης τους.
vii) Προσωπικό λογιστικό βιβλίο καταγραφής εσόδων / εξόδων / απαιτήσεων και υπολογισμό προκαταβολής φόρου.
viii) Προβολή Γενεθλίων και Γιορτών Πελατών και συγγενικών προσώπων.
ix) Αποθήκευση προσωπικών εγγράφων για αρχείο και για χρήση.
x) Εύρεση βασικών εγγράφων του κλάδου.

Το Thetis CRM προσφέρει ακόμα πολλές άλλες λειτουργίες, και η TechIns εγγυάται τον συνεχή εκσυγχρονισμό του, με μοναδικό μέλημα την διευκόλυνση του ασφαλιστικού συμβούλου.

Η TechIns με την αίσθηση της εμπιστοσύνης που την διατρέχει από εκατοντάδες ασφαλιστικούς συμβούλους, σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο, θα συνεχίζει να στηρίζει τον καθημερινό αγώνα όλης της ασφαλιστικής αγοράς για την ολοένα μεγαλύτερη προσφορά της στην κοινωνία, παραμένοντας η μεγαλύτερη εταιρία λογισμικού που προσφέρει την καλύτερη ασφαλιστική / χρηματοοικονομική τεχνογνωσία.

Για περισσότερες πληροφορίες
TechIns
T:+30 2118500488
E: info@techins.gr

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *