Skip to content

Διεθνείς διακρίσεις για την DGTAL, πρωτοπόρο στον κλάδο της ασφαλιστικής τεχνολογίας

Τα προϊόντα DRILLER και HUSTON βραβεύτηκαν ως προϊόντα της χρονιάς από το Γερμανικό Ινστιτούτο για την Ποιότητα των Υπηρεσιών, ενώ η εταιρεία συμπεριλαμβάνεται στη λίστα ‘Insurtech 100’ του περιοδικού FintechGlobal.

H εταιρεία ασφαλιστικής τεχνολογίας DGTAL, ή οποία πρόσφατα ανακοίνωσε την ίδρυση της ελληνικής θυγατρικής DGTALPathos που αποτελεί την πανευρωπαϊκή βάση λειτουργίας της, απέσπασε μία σειρά από διεθνή βραβεία, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών και των προϊόντων της. Σύμφωνα με το DISQ, το Γερμανικό Ινστιτούτο για την Ποιότητα των Υπηρεσιών, το οποίο αξιολογεί προϊόντα με βάση τα καινοτόμα χαρακτηριστικά που ενσωματώνουν και το όφελος που αποφέρουν στον πελάτη, τόσο το DRILLER όσο και το HUSTON, προϊόντα – ναυαρχίδες της DGTAL, αποτελούν “Ασφαλιστικά Προϊόντα της Χρονιάς 2022“. Το DRILLER είναι ένα ισχυρό εργαλείο deep analytics που ψηφιοποιεί τα δομημένα και μη δομημένα δεδομένα των ασφαλιστικών χαρτοφυλακίων, εξάγοντας πολύτιμες πληροφορίες από αυτά. Το HUSTON είναι ένα συνεργατικό σύστημα διαχείρισης απαιτήσεων και ψηφιακής επεξεργασίας αρχείων (DMS), το οποίο προετοιμάζει αυτόματα τα έγγραφα που αφορούν την εκάστοτε απαίτηση, μέσω ενός μοντέλου τεχνητής νοημοσύνης.

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε εντός Νοεμβρίου, η DGTAL βρίσκεται στην 5η ετήσια λίστα ‘InsurTech100’ της εξειδικευμένης εταιρείας ερευνών FinTech Global, η οποία παρουσιάζει τις πιο καινοτόμες εταιρείες τεχνολογίας στον κόσμο, που μετασχηματίζουν τον ασφαλιστικό κλάδο. Μια επιτροπή αναλυτών και έμπειρων στελεχών της ασφάλισης επέλεξε μεταξύ 1.800 εταιρειών, εκείνες που πρωτοπορούν παρέχοντας λύσεις στις σημαντικότερες σύγχρονες προκλήσεις του κλάδου.

Επιπλέον, η DGTAL βρίσκεται μεταξύ των νικητών των Finance Monthly Magazine’s Global Awards 2022

τα οποία αξιολογούν το έργο που επιτελούν επαγγελματίες και εταιρείες του ασφαλιστικού κλάδου σε διεθνές επίπεδο. Σε αυτό το θεσμό, η DGTAL βραβεύτηκε ως ‘‘Insurance Innovation Company of the Year’.

Ο Florian Herzog, CTO και συνιδρυτής της DGTAL

Με αφορμή τις παραπάνω διακρίσεις ο Florian Herzog, CTO και συνιδρυτής της DGTAL, ανέφερε: “Τα πολλαπλά αυτά βραβεία επικροτούν την αφοσίωση και τη συνεχή προσπάθειά που καταβάλουμε για να δημιουργήσουμε προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης και machine learning, που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο οι ασφαλιστές κατανοούν και διαχειρίζονται τις απαιτήσεις τους. H φιλοδοξία μας είναι να προσφέρουμε στις ασφαλιστικές εταιρείες τη μέγιστη δυνατή αξία από τα μη δομημένα δεδομένα που διαθέτουν και να τους δώσουμε αποτελεσματικά εργαλεία για τη διαχείριση των αποζημιώσεων, ταχύτερα, καλύτερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια. Η στιγμή δεν θα μπορούσε να είναι πιο κατάλληλη: τα αυξανόμενα κόστη, ο υψηλός πληθωρισμός, η γήρανση του εργατικού δυναμικού με τη συνταξιοδότηση έμπειρων διαχειριστών απαιτήσεων αλλά και οι χρονοβόρες, χειροκίνητες διαδικασίες που εφαρμόζονται έως τώρα, αποτελούν κινητήριες δυνάμεις για αλλαγή. Είμαστε υπερήφανοι και χαρούμενοι που τα προϊόντα μας DRILLER και HUSTON παρέχουν απαντήσεις και χειροπιαστά αποτελέσματα σε όλα τα παραπάνω”.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *